Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια

Όλα όσα πραγματοποιήθηκαν.

Στο κατάμεστο Athenaeum Ballroom του Annabelle Hotel, ο αγαπημένος τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας και η εννιαμελής μπάντα του πρόσφεραν το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ένα ανεβαστικό πάρτι στους παρευρισκόμενους.

Με αγαπημένα τραγούδια από το πλούσιο ρεπερτόριό του, συνοδευόμενα από διασκευές άλλων καλλιτεχνών, ο Κωστής Μαραβέγιας έκλεισε πανηγυρικά τις εκδηλώσεις του ιδρύματος ENAVSMA για τον πρώτο χρόνο δράσεών του.

Το ENAVSMA ξεκινάει το 2024 δυναμικά με σειρά εκδηλώσεων/δράσεων και νέο κύκλο αιτήσεων για υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το https://www.enavsma.com

Το ENAVSMA Foundation αποτελεί τη μετεξέλιξη και ανεξαρτητοποίηση του κοινού ταμείου υποτροφιών Thanos Hotels & Resorts και Round Table 7 Πάφου. Διοργανώνοντας δράσεις και εκδηλώσεις που εμπλουτίζουν τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου και παράλληλα αποφέρουν οικονομικούς πόρους στο ίδρυμα, συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των υποτροφιών και δίνει σε όλο και περισσότερους Κύπριους νέους τη δυνατότητα να σπουδάσουν, να ανοίξουν τα φτερά τους και να αποτελέσουν τους ηγέτες και πρωτοπόρους του αύριο. Το ENAVSMA, με τη νέα του μορφή, προσέφερε εννέα υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα σε παγκύπρια βάση ύψους πέραν των €50.000.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του πρώτου χρόνου δράσεων, το ENAVSMA απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Ελληνική Τράπεζα, Μέγα Χορηγό για το 2023 και που μοιράζεται το όραμα του ιδρύματος να δίνει έναυσμα στα όνειρα των νέων μας! Παράλληλα, ευχαριστεί θερμά και τους χορηγούς Γ. Χαραλάμπους, Ahmad Tea, S.T.C. Cyprofruits Citrus Trading Ltd, Lefkos Fish Market και Annabelle Hotel και τους υποστηρικτές Αmaxulus Ltd, IPH Iakovos Photiades Group of Companies, Aspris Quality Fruits & Vegetables, Trapalides Hotel & Restaurant Supplies, G.TH. St Mountains Ltd, KLINETE και La Vinotheque Wine Cellar.

Ειδικά για την βραδιά με τον Κωστή Μαραβέγια, θερμές ευχαριστίες στον όμιλο Thanos Hotels & Resorts, τις Kult Designer Boutiques, τις εταιρείες PGS Electrical Supplies Ltd και LOUCA’S OPTICAL GALLERY, για την παραχώρηση δώρων.

Τέλος στο Annabelle Hotel για τη φιλοξενία, το οινοποιείο ΜΑΚΑΡΟΥΝΑΣ, τον ΦΩΤΟ ΛΑΡΚΟ και τον Άλεξ Ελσαμπάγ για την οργάνωση της παραγωγής.

Διάβασε ακόμη