Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Το ιδανικό ντεμακιγιάζ για πρόσωπο, μάτια και χείλη

H Clinique λανσάρει το All About Clean All-In-One Cleansing Micellar Milk + Makeup Remover για λιπαρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Απομακρύνει απαλά αλλά αποτελεσματικά μακιγιάζ, ρύπους και περίσσεια λιπαρότητα, χωρίς να ασκείται τριβή στην επιδερμίδα με ένα συνδυασμό από καθαριστικά και ενυδατικά στοιχεία, που παγιδεύουν την υγρασία στην επιδερμίδα.

  • Αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη.
  • Αφαιρείται με νερό ή χαρτομάντηλο απομακρύνοντας υπολείμματα και ατμοσφαιρικούς ρύπους.
  • Η εξαιρετικά απαλή του σύνθεση περιέχει συστατικά ενάντια στον ερεθισμό, όπως εκχύλισμα Άλγης.
  • Ανάλαφρη υφή για να ξεπλύνετε απαλά ή να απομακρύνετε με βαμβάκι ή χαρτομάντηλο.

Διατίθεται σε δύο υφές για τους αντίστοιχους τύπους επιδερμίδας:

ΞΗΡΕΣ – ΠΟΛΥ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Απαλό και κρεμώδες γαλάκτωμα, που αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια. Σχεδιασμένο με ενυδατικά στοιχεία, η απαλή του σύνθεση είναι ιδανική για πιο ξηρές κι ευαίσθητες επιδερμίδες.

ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Απαλό και λεπτόρρευστο γαλάκτωμα , που αφαιρεί το μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια. Σχεδιασμένο με oil-free ενυδατικά στοιχεία, η απαλή του σύνθεση είναι ιδανική για πιο λιπαρές κι ευαίσθητες επιδερμίδες.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Για Αφαίρεση Μακιγιάζ από τα Μάτια: Εφάρμοσε την επιθυμητή ποσότητα από το προϊόν απευθείας πάνω σε ένα βαμβάκι, κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα στα μάτια ώστε να διασπαστεί το μακιγιάζ και στη συνέχεια κάνε απαλό μασάζ στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Ξέπλυνε με νερό ή χρησιμοποίησε ένα χαρτομάντηλο/βαμβάκι για να το απομακρύνετε. Επανέλαβε αν είναι απαραίτητο.

Για Αφαίρεση Μακιγιάζ από το Πρόσωπο: Εφάρμοσε την επιθυμητή ποσότητα στα ακροδάχτυλα. Κάνε απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη ώστε να διαλυθεί το μακιγιάζ και στη συνέχεια ξέπλυνε με νερό ή απομάκρυνε με ένα χαρτομάντηλο/ή βαμβάκι. Επανέλαβε αν είναι απαραίτητο.

Κεντρική φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη