Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Το γλυκό μήνυμα του Ryan Reynolds σε 11χρονο που πάσχει από καρκίνο

Το αγόρι είναι fan του ήρωα Deadpool, που ο ηθοποιός έχει ερμηνεύσει στον κινηματογράφο.

Ηχογραφημένο προσωπικό μήνυμα έστειλε ο Ryan Ryenolds σ’ έναν 11χρονο θαυμαστή του, για να του δώσει θάρρος και δύναμη στη δύσκολη μάχη που δίνει. Ο Brody Dery νοσεί από Λέμφωμα Hodgkin, μορφή καρκίνου στα λεμφοκύτταρα, αλλά και από τη νόσο του Crohn.

Όταν ο ηθοποιός ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του μικρού και ότι στη διάρκεια της θεραπείας του ο μικρός παρακολουθούσε την ταινία “Deadpool”, που τον ομώνυμο ήρωα ερμηνεύει ο Ryanolds, για να του φτιάξει τη διάθεση, ετοίμασε ένα video για να του δώσει δύναμη.

Στο video, που μοιράστηκε στο twitter ο δημοσιογράφος Caden Fanshaw, θα ακούσεις  τον ηθοποιό να λέει “Brody, είμαι ο Ryan Reynolds. Μόλις έμαθα την ιστορία σου και ήθελα να σου στείλω αυτό το video και να σε ενημερώσω ότι σε σκέφτομαι και σου στέλνω τόνους από αγάπη και σου στέλνω δύναμη, όλη τη δύναμη που έχω”. Και συνεχίζει: “Φίλε, έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους στη ζωή σου που σ’ αγαπάνε τόσο πολύ. Ξέρω τι περνάς, το ξέρω ότι έχεις να αντιμετωπίσεις μια πρόσκληση τελευταία, αλλά ξέρεις κάτι, Brody, είσαι ο κατάλληλος γι’ αυτή τη δουλειά.Οπότε σου στέλνω όλη την αγάπη μου. Ελπίζω να σε γνωρίσω από κοντά κάποια από αυτές τις μέρες και να κάνουμε λίγο παρέα. Γεια σου, φίλε”. 

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του Brody στο καναδικό CTV News, ο γιος της έμεινε με το στόμα ανοιχτό μόλις είδε το μήνυμα από τον Ryan Reynolds και έλεγε διαρκώς “νιώθω μοναδικός- νιώθω σαν να είμαι εγώ ο σταρ”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη