Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Victoria & David Beckham: Τι κρατάει δυνατό το γάμο τους στο lockdown

Η απάντηση είναι απλή και θα μπορούσες και εσύ να την υιοθετήσεις.

Η Victoria Beckham έγραψε γράμμα στο μελλοντικό της εαυτό για τη “Vogue” εξήγησε μεταξύ άλλων τι είναι αυτό που κρατάει δυνατό τον γάμο της με το David Beckham με τον οποίο παντρεύτηκαν πριν από 22 χρόνια, στο lockdown.

To πρώην Spice Girl και πετυχημένη σχεδιάστρια μόδας, αποκάλυψε πόσο την ενέπνευσε η διαδικασία του γραψίματος, καθώς ήταν μια ευκαιρία να σκεφτεί και να δει όλα αυτά τα μαθήματα που πήρε τους τελευταίους 12 μήνες εξαιτίας της πανδημίας.
Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που βίωσε, ήταν το γεγονός ότι πέρασε πολύ χρόνο με την οικογένεια της.
Με το σύζυγο και τα παιδιά της. Τον 21χρονο Brooklyn, τον 18χρονο Romeo, τον 15χρονο Cruz, και την 9χρονη Harper. Μάλιστα αστιεύτηκε ότι πιθανόν να είναι όλοι ψηλότεροι από το μελλοντικό της εαυτό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η πετυχημένη σχεδιάστρια στο γράμμα της, αναφέρθηκε και στο κτίσιμο της δικής της αυτοκρατορίας στον τομέα της μόδας και των καλλυντικών. “Το να είσαι μαμά, σύζυγος, φίλη σου δίνει μια ώθηση στη ζωή” σημείωσε.


Η παρατεταμένη καραντίνα και οι περιορισμοί που επέβαλε η πανδημία του Covid-19, την κράτησαν στο σπίτι όπου τα 28.8 εκατομμύρια followers της απολάμβαναν τις αναρτήσεις της, ειδικά αυτήν όπου τακτοποιεί τα παιδικά σνακ, πριν από ένα date night με τον David Beckham, φορώντας ένα σέξι παντελόνι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Στο γράμμα της τόνισε ακόμη ότι ντύνεται καλά στο σπίτι, όχι μόνο για τα social media, αλλά γιατί αυτό βοηθά και στη διατήρηση αυτού του μυστικισμού που υπάρχει στην πέραν των 20 ετών σχέση της με τον David. “Λες ας το κάνω. Βάζεις ένα υπέροχο φόρεμα και κάνεις και ένα smoky eye” γραφει η Victoria χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη