Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Tι χρειάζεται να θυσιάσεις για να πετύχεις το όνειρό σου;

Ο nο1 bestselling συγγραφέας, Νικόλας Ουρανός εξηγεί τι πρέπει να αφήσεις πίσω σου, για να βρεθείς πιο κοντά στα όνειρά σου.

Όλα ξεκινούν από σένα. Όλα μπορείς να τα έχεις, αλλά το πρώτο βήμα είναι να ξεκαθαρίσεις με τι θες να ασχοληθείς αυτή την εποχή, τι είναι πιο σημαντικό για σένα. Ναι μεν θα θυσιάσεις πράγματα, αλλά θα είναι πράγματα που σε κρατούσαν πίσω. Στην αυτοβελτίωση φυσικά κάτι πρέπει να θυσιαστεί για να πετύχεις κάτι άλλο, αλλά αυτό που θα θυσιάσεις, θα είναι πάντα κάτι αρνητικό, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν το χρειαζόσουν στη ζωή σου.

Τα όνειρά σου, λοιπόν, δεν απαιτούν θυσίες, απαιτούν να βάλεις φρένο σε όλα αυτά που σε κρατούν μακριά τους, όπως την ασυνέπεια, τον εγωισμό και τη βαρεμάρα. Δεν λογίζεται, άλλωστε, ως θυσία όταν απομακρύνεσαι από κάτι που δεν σε βοηθάει.

Διάβασε ακόμη – Η αλλαγή και η εξέλιξη είναι καθημερινή υπόθεση

Προσοχή λοιπόν με το τι νομίζεις ότι πρέπει να θυσιάσεις, γιατί καμιά φορά πας να φτιάξεις κάτι και άθελά σου γκρεμίζεις κάτι άλλο. Όταν δουλεύεις με τα κατώτερα κομμάτια σου, σταδιακά αδυνατίζει το εγώ σου και τελικά θα σου κάνει πιο ελεγχόμενες επιθέσεις. Είναι κρίμα μέσα από μια αντιδικία με τον εαυτό σου και μέσα από αυτόν τον εμφύλιο, να μένεις μακριά από τα όνειρά σου.

Θέλεις τις αλλαγές, τις αξίζεις τις αλλαγές.

Τα όνειρά σου είναι όλη η ζωή σου, γι’ αυτό μην τα εγκαταλείπεις ποτέ για να κρατήσεις συνήθειες που έτσι κι αλλιώς δεν σε φέρνουν κοντά τους.

Η δουλειά με τον life coach θα σου εξασφαλίσει ότι αυτό που θέλεις δεν θα καταστρέψει όσα θετικά έχεις χτίσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ευχαριστίες στον Νικόλα Ουρανό, PCC, Professional Certified Life & Relationship Coach by International Coaching Federation, Βραβευμένος συγγραφέας παγκόσμιου bestseller Αγάπη Τώρα, Ευ Ζην Τώρα και Ξαφνικά Τώρα, Ομιλητής.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη