Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

The duck lip: Προσδίδει γοητεία ή καλύτερα να το αφήσεις για τις χιουμοριστικές σου selfie;

Η πλαστικός και ογκοπλαστικός χειρουργός, Δρ. Γεωργία Κουλέρμου μιλά για τη νέα τάση “duck lip” και εξηγεί γιατί είναι καλό να μην προχωρήσουμε σε μια τέτοια επέμβαση. 

Όλοι έχουμε βγάλει φωτογραφίες κατά καιρούς κάνοντας τη γνωστή γκριμάτσα της πάπιας αντικρύζοντας με χιούμορ το φακό. Η μόδα αυτή του duck lip επεκτάθηκε και στην πλαστική χειρουργική και πολλές γυναίκες ζητούσαν την αύξηση του μεγέθους του άνω χείλους κάνοντας την γκριμάτσα αυτή.

Η χρήση του υαλουρονικού οξέος, τα γνωστά μας υαλουρονικά, ήρθαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα μικρά είτε λόγω κατασκευής των χειλιών σε κάποιες γυναίκες, είτε λόγω ηλικίας σε μεγαλύτερες γυναίκες.

Στόχος αυτών των ενέσιμων θεραπειών είναι να επαναδιαμορφωθεί ο όγκος και το σχήμα των χειλιών και να δώσει την όψη δυο χειλιών γεμάτων, ζωηρών, νεανικών με τον σωστό όγκο.

Διάβασε ακόμη – Βλεφαροπλαστική: Πόσο καιρό θα πρέπει να περιοριστώ για να υποχωρήσουν οιδήματα και εκχυμώσεις;

Η αλήθεια είναι πως αυτή η θεραπεία αγαπήθηκε πολύ, φτάνοντας κάποιες στιγμές σε υπερβολές, τόσο που πραγματικά να θυμίζει τα duck lip. Τώρα πια όλο και περισσότερες γυναίκες ζητάνε να παραμείνουν φυσικές μετά από τις θεραπείες αυτές, απαιτώντας πολύ συγκεκριμένα πράγματα, δηλαδή να μεγαλώσουν και να τονιστούν λίγο τα χείλη χωρίς να είναι ιδιαίτερα διακριτά και χωρίς να παραμορφώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Το duck lip, λοιπόν, ας το κρατήσεις για τις selfie σου και ας δώσεις τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σου μέσα από πιο αρμονικά αποτελέσματα.

Ευχαριστίες στη Δρ. Γεωργία Κουλέρμου, πλαστικός και ογκοπλαστικός χειρουργός, www.georgiakoulermou.comInstagram: dr. georgiakoulermou, Facebook: Dr. Georgia Koulermou, τηλ. 99657810.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη