Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Τέλος εποχής για τον οίκο Chanel στην Κύπρο

Μετά από 40χρονια που φιλοξενούνταν οι δημιουργίες του στην Tiffany Boutique.

Στα πλαίσια υλοποίησης του νέου σχεδίου επιχειρηματικής ανάπτυξης για επικέντρωση αποκλειστικά στις ιδιόκτητες μπουτίκ του, ο οίκος Chanel αποφάσισε να ολοκληρώσει την παρουσία του στην Κυπριακή αγορά με το τέλος το 2021. Η στρατηγική αυτή απόφαση του εμβληματικού οίκου επηρεάζει ομοίως και άλλες χώρες με Chanel Corners.

Στην Κύπρο, οι δημιουργίες του οίκου διατίθενται από το 1980, στην Tiffany Boutique που είχε το προνόμιο να φιλοξενεί τις συλλογές του στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Chanel Corner σύμφωνα με τα πρότυπα του οίκου. Χάρη στον επαγγελματισμό και την εξαιρετική δουλειά της ομάδας της, η Tiffany Boutique κατάφερε να είναι ανάμεσα στις τελευταίες τέσσερις ανεξάρτητες μπουτίκ που συνεχίζουν να εκπροσωπούν τη Chanel μέχρι σήμερα.

Διάβασε ακόμη – Βρήκαμε το νέο “Carrie dress” σε μπουτίκ στην Κύπρο

Όπως δήλωσε η ανώτατη διοίκηση της Chanel: “H Chanel είχε πάντα άριστη σχέση με την Τiffany (Ledraiki ltd) και με την κυρία Βέρα Λυσιώτη, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετική συνεργάτης όλα αυτά τα χρόνια”.

Η Tiffany δήλωσε πώς είναι υπερήφανη για τη 40ετή συνεργασία με τον πιο διάσημο οίκο μόδας παγκοσμίως και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που της έδειξε η Chanel όλα αυτά τα χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας. “Με αγάπη και ευγνωμοσύνη κλείνουμε αυτό το κεφάλαιο, ενώ οι Tiffany Boutiques εξακολουθούν να υποστηρίζουν το όραμά τους να αναδεικνύουν τις Κύπριες γυναίκες με αποκλειστικές, ξεχωριστές και κομψές στυλιστικές επιλογές.”

Η συλλογή CRUISE-SUMMER ’22

Η Tiffany Λεμεσού αυτή τη στιγμή έχει παραλάβει την νέα CRUISE-SUMMER ’22 συλλογή του οίκου Chanel, η οποία θα διατίθεται μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Οι Tiffany Boutiques συνεχίζουν την λειτουργία και τις δραστηριότητες τους μέσα στο πνεύμα της ανανέωσης και της ανάπτυξης που τις διακρίνουν καθ’ όλη την επιτυχημένη και μακροχρόνια πορεία τους στην Κυπριακή αγορά. Η γκάμα των σύγχρονων σχεδιαστών που φιλοξενούνται αναπτύσσεται και ανανεώνεται συνεχώς.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το άνοιγμα του αποκλειστικού Pop-up Shop La Double J στη Λεμεσό, που περιλαμβάνει τα είδη ένδυσης και σπιτιού της επωνυμίας. Επιπλέον, με την άνοιξη του 2022 λανσάρουμε για πρώτη φορά και αντρική σειρά ρούχων, καθότι η Tiffany μετεξελίσσεται σε ένα πολυμορφικό lifestyle concept store όπου η μόδα για τη γυναίκα και τον άντρα συνυπάρχει και συνδέεται επίσης με τη μόδα του σπιτιού και του art de la table.

Οι σχεδιαστές στις μπουτίκ Tiffany περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

Missoni, Philosophy di Lorenzo Serafini, Red Valentino, Karl Lagerfeld, Dorothee Schumacher, Clips, La Double J, Ulla Johnson, P.A.R.O.S.H., Sara Roka, Vivetta, Alexis, Casadei, Ermanno Firenze, Ganni, THEMOIRè.

Διάβασε ακόμη