Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Τελικά πόσο σημαντικές είναι για την επιδερμίδα σου οι μάσκες ομορφιάς;

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni εξηγεί πόσο σημαντική είναι για το δέρμα σου η χρήση της μάσκας ομορφιάς.

Είναι το µυστικό όπλο οµορφιάς, που, αν δεν το παραλείπεις ποτέ, θα δικαιωθείς χρόνια µετά, µε ένα δέρµα φανερά πιο νέο από τη βιολογική σου ηλικία.

Οι µάσκες δεν έχουν εκτιµηθεί µέχρι σήµερα όσο τους αξίζει και θεωρούνται συνήθως συµπληρωµατικά προϊόντα οµορφιάς, που αποτελούν δεύτερη και τρίτη επιλογή.

Διάβασε ακόμη – Πρησμένα πόδια το καλοκαίρι: Αιτίες, αντιμετώπιση και πρόληψη

Ξανασκέψου το! Είναι γρήγορες και αποτελεσµατικές, ενώ δίνουν πολύ εύκολα στο δέρµα το boost που χρειάζεται, ανάλογα µε την κάθε περίσταση. Προµηθεύσου όχι µόνο µία µάσκα, αλλά περισσότερες, και κάνε τους συνδυασµούς που χρειάζεσαι.

Μπορείς να ξεκινήσεις από µια µάσκα για βαθύ καθαρισµό –η οποία θα βοηθήσει ακόµη περισσότερο τα στρώµατα του δέρµατος να αποβάλουν τα περιττά στοιχεία– και να συνεχίσεις µε µια µάσκα πλούσια σε ενυδατικά συστατικά, που θα “κλειδώσει” την υγρασία στο δέρµα.

Διάβασε ακόμη – Έλενα Μηλιδώνη: Λύνει όλες σου τις απορίες που αφορούν την αντηλιακή προστασία

Ίσως µε κάποιες από αυτές τις µάσκες να αισθανθείς ένα ελαφρύ τσούξιµο στην επιδερµίδα. Μην αποθαρρυνθείς και την αφαιρέσεις πριν ολοκληρωθεί ο χρόνος που υποδεικνύεται στη συσκευασία. Είναι πιθανή αυτή η αντίδραση του δέρµατος, αλλά, αν το αφήσεις να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά, η σφριγηλότητα και η λάµψη που θα αποκτήσεις θα σε ανταµείψουν. Αν µετά την ενυδατική µάσκα αισθάνεσαι ακόµη ότι η επιδερµίδα σου δεν είναι αρκετά λαµπερή, εφάρμοσε µια πιο εξεδικευµένη µάσκα, ειδική για λάµψη, θρέψη, ρυτίδες και σύσφιγξη.

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram: @beautytouch_elenamilidoniFacebook: Beauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη