Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Ανοίγει ‘μπαρ χωρισμένων’ εμπνευσμένο από την Taylor Swift

Εκεί θα γιορτάσουν οι χωρισμένοι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Η Taylor Swift έγινε έμπνευση για ένα μπαρ χωρισμένων που ανοίγει στο Σικάγο των ΗΠΑ λίγο πριν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η εταιρεία Bucket Listers ανοίγει το ‘Bad Blood: a Taylor themed Break-Up Bar’ εμπνευσμένη από το τραγούδι της Swift ‘Bad Blood’, ένα μπαρ που θα λειτουργήσει τη σεζόν του “Αντί- Αγίου Βαλεντίνου” από τις 27 Ιανουαρίου έως τις 26 Φεβρουαρίου “ώστε όλοι να έχουν ένα μέρος να βγουν”, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Διάβασε ακόμη – Cyprus Eating Awards: Οι best-dressed εμφανίσεις που ξεχώρισαν

“Είτε θέλεις να τραγουδήσεις για τον εραστή σου, αυτούς που δεν ήταν ποτέ δικοί σου, αυτούς με τους οποίους δεν θα τα ξανά βρεις ή αυτούς που ακόμα έχουν το κασκόλ σου, αυτό είναι το τέλειο μέρος για σένα”, αναφέρει η ιστοσελίδα του μπαρ.

Ο κόσμος θα μπορεί να βγάζει φωτογραφίες και να πιει σαμπάνια, να μάθουν τις προβλέψεις για το μέλλον τους με κάρτες ταρώ και να γυρίσουν τον τροχό ‘Shake it Off Wheel of Cocktails’.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι οι επισκέπτες δεν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την Taylor Swift ενώ είναι ευπρόσδεκτοι και όσοι είναι σε μια ευτυχισμένη σχέση, αρκεί να μην “το τρίβουν στην μούρη” των χωρισμένων.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη