Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Τα πολυτελή αρώματα Etro τώρα και στην Κύπρο

Ο παγκόσμια αναγνωρισμένος οίκος συνεργάστηκε με την BeautyBerry & Co φέρνοντας στην κυπριακή αγορά τα εκλεπτυσμένα αρώματα Etro.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Ο Ιταλικός οίκος Etro, εμπιστεύθηκε στην BeautyBerry & Co την αποκλειστική διανομή, προώθηση και λιανική πώληση στην κυπριακή αγορά.

H Etro είναι η νέα παράδοση, το άθροισμα της τεχνικής τεχνογνωσίας και του δημιουργικού πειραματισμού.

Το επιχειρηματικό εγχείρημα ξεκίνησε το 1968, όταν ο Gerolamo, “Gimmo”, Etro, οραματιστής ιδρυτής της μάρκας, ξεκίνησε μια παραγωγή υφάσματος υψηλής ραπτικής με ευγενείς και φυσικές ίνες, τα οποία εξωραΐστηκε με πρωτότυπα σχέδια και καινοτόμους χρωματισμούς.

Το 1986, η Etro ξεκίνησε τη συλλογή οικιακών αξεσουάρ και συμπληρωμάτων, ενοποιώντας έτσι την ιδέα του τρόπου ζωής της μάρκας.

Η δημιουργία του τμήματος Etro Perfumes στα τέλη της δεκαετίας του 1980 ήταν μια φυσική συνέπεια ενώ σήμερα, η συλλογή επεκτείνεται σε 29 αποκλειστικά αρώματα, καθαρά συμπυκνώματα συναισθημάτων και γεύσεων που γίνονται με τις τεχνικές και τα συστατικά της αρωματοποιίας.

Στην Κύπρο, τα προϊόντα του οίκου Etro διανέμονται στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων Beauty Line και σε επιλεγμένα concept stores όπως Kult Boutiques, Collective Store και Ocean Blue Store.

Διάβασε ακόμη