Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Τα πιο τολμηρά και παράξενα beauty trends που είδαμε στο Paris Fashion Week Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Ανατρεπτικές εμφανίσεις από τους οίκους Givenchy και Loewe.

Οι Εβδομάδες Μόδας που διενεργούνται κάθε σεζόν στις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου είναι αναμφίβολα πηγή αστείρευτης έμπνευσης. Οι σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από τις, ανατρεπτικές πολλές φορές, δημιουργίες τους ενώ τα εντυπωσιακά beauty looks ορίζουν σε μεγάλο βαθμό τις τάσεις της ομορφιάς κάθε χρόνο.

Διάβασε ακόμη – Paris Fashion Week: Τα make-up trends που ξεχωρίσαμε

Παρ᾽όλα αυτά, δεν είναι λίγες οι φορές που οι μεγαλύτεροι και πιο ταλαντούχοι designers επιλέγουν να εντυπωσιάσουν τα πλήθη με εκκεντρικά looks τόσο στα σχέδιά τους όσο και στο μακιγιάζ και στα μαλλιά. Χαρακτηριστική περίπτωση το show του οίκου Loewe, όπου ο θρυλικός Guido Palau έβαψε τις mushroom κουπ των μοντέλων σε παστέλ και bold αποχρώσεις. Έτσι, το ροζ, το γαλάζιο, το ροδακινί, το μωβ, το πετρόλ και το πράσινο ήταν τα χρώματα που πλημμύρισαν την πασαρέλα και τις οθόνες μας, ενώ ήταν ασορτί με τις δημιουργίες που φορούσε το κάθε μοντέλο.

Ίσως ο hair expert να προσπαθεί να μας περάσει ένα μήνυμα σχετικά με την τολμηρή αυτή κίνηση στα μαλλιά, που δεν είναι άλλο από το ότι το χρώμα των μαλλιών μας μπορεί να αλλάζει ανά πάσα στιγμή, όποτε εμείς θελήσουμε και όποτε κρίνουμε σωστό ώστε να ταιριάζει κάθε φορά με τα ρούχα που φοράμε. Εκλαμβάνει επομένως τα μαλλιά σαν ένα αξεσουάρ, όπως είναι η τσάντα ή τα παπούτσια για κάθε γυναίκα.

Δες τι εννοούμε:

Όμως δεν είδαμε ανατρεπτικές εμφανίσεις μόνο στον οίκο Loewe. Και ο Givenchy θέλησε να τραβήξει όλη την προσοχή στην περιοχή των ματιών, κάνοντας ένα dramatic eye makeup, με περίτεχνες γραμμές σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Πήγε το graphic liner (μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν) σε άλλο επίπεδο, δημιουργώντας περίτεχνα σχέδια στα μάτια ώστε να ταιριάξουν αρμονικά με τις δημιουργίες του. Η τάση φέτος θέλει ένταση στα μάτια, την πιο ευνοημένη περιοχή του προσώπου τα τελευταία 2 χρόνια, αφού είναι και η μόνη που φαίνεται κάτω από τη μάσκα. Οπότε, οφείλει να είναι bold και έντονη

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη