Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Tα Perwoll καινοτομεί με τα νέα Perwoll Renew caps

Τα 1α ειδικά απορρυπαντικά σε μορφή κάψουλας, για τη φροντίδα σκούρων ή χρωματιστών ρούχων.

Το Perwoll, η Νο1 μάρκα στην Κύπρο στα ειδικά απορρυπαντικά* καινοτομεί για ακόμη μια φορά παρουσιάζοντας τα 1α ειδικά απορρυπαντικά σε μορφή κάψουλας. Τα νέα Perwoll Renew Black All-in-1 Caps είναι εξειδικευμένα για τη φροντίδα των σκούρων ρούχων, ενώ τα Perwoll Renew Color All-in-1 Caps είναι ιδανικά για τα χρωματιστά. Προσφέρουν απαλή καθαριότητα στα ρούχα και αξεπέραστη φροντίδα των ινών και των χρωμάτων, διατηρώντας τα 3 φορές περισσότερο!

H εξειδικευμένη σύνθεσή τους, προσφέρει μοναδικό άρωμα στην πλύση ενώ αποτελείται από 85% λιγότερο νερό σε σχέση με τα αντίστοιχα Perwoll υγρά. Το φίλμ τους είναι 100% υδατοδιαλυτό και βιοδιασπώμενο. Οι συσκευασίες των νέων Perwoll Renew caps, έχουν πάνω από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι 100% ανακυκλώσιμες! Η Ηenkel, No1 εταιρία σε 31 χώρες παγκοσμίως στα Ειδικά απορρυπαντικά, με αυτό το λανσάρισμα αλλάζει τα δεδομένα στο πλύσιμο των ρούχων ενώ πιστή στη δεσμευσή της για αειφορία, φροντίζει και το περιβάλλον συμβάλλοντας δραστικά στην προστασία του.

Το Perwoll μέσω του κίνηματος #RethinkFashion αναγνωρίζει ότι η βιώσιμη μόδα δεν είναι μόνο μια τάση της εποχής. Είναι ένα κίνημα το οποίο προέρχεται από την ανησυχία που υπάρχει σχετικά με τον αντίκτυπο της βιομηχανίας μόδας στο περιβάλλον. Το Perwoll μας προ(σ)καλεί όλους να αγοράζουμε λιγότερα ρούχα, φροντίζοντας περισσότερο αυτά που ήδη έχουμε και να τα διατηρούμε σαν καινούργια για μεγαλύτερο διάστημα! Eπιπλέον, στηρίζει τους Κύπριους σχεδιαστές και θα είναι ο μεγάλος χορηγός στην αγαπημένη γιορτή της μόδας, το “Οκτώ με ένα σκοπό. The fashion show” που θα γίνει το 2023.

Γίνε και εσύ μέρος του κινήματος #RethinkFashion και ενημερώσου για την φροντίδα των ρούχων και τα προϊόντα Perwoll μέσα από το νέο site: www.perwoll.cy

Φρόντισε τα αγαπημένα σου ρούχα, αλλά και το περιβάλλον με τα νέα Perwoll Renew caps!

Διάβασε ακόμη