Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Τα κορίτσια του GNTM φόρεσαν τη νέα συλλογή των NatarGeorgiou

Οι δημιουργίες των Κύπριων σχεδιαστών που πρωταγωνίστησαν στο γνωστό ριάλιτι μόδας.

Της Νικόλ Ζένιου

Το σχεδιαστικό δίδυμο που βρίσκεται πίσω από την διεθνώς αναγνωρισμένη επωνυμία NatarGeorgiou που αποτελείται από τους ταλαντούχους σχεδιαστές Δήμο Νατάρ και Ανδρέα Γεωργίου, φημίζεται για τις περίτεχνες δημιουργίες του με τεχνοτροπίες στις πλέξεις και στην επεξεργασία υφασμάτων που είναι χαρακτηριστικά του brand.

Κάθε σεζόν λανσάρει νέα ευφάνταστα κομμάτια τα οποία ξεχωρίζουν για τη δεξιοτεχνεία και τον σχεδιασμό τους. Αρκετά από αυτά είναι custom-made και φτιάχνονται μόνο κατά παραγγελία και αυτό σημαίνει πώς δεν υπάρχουν στο ατελιέ τους.

Διάβασε ακόμη – Στο ατελιέ των NatarGeorgiou: Όλες οι FW δημιουργίες που μοιράστηκαν μαζί μας

Σήμερα κάνουμε λόγω για τη συμμετοχή σου για ακόμη μία χρονιά στο γνωστό ριάλιτι μόδας, το GNTM5, με τη νέα τους συλλογή την οποία φόρεσαν τα κορίτσια του παιχνιδιού σε challenge. Οι σχεδιαστές είχαν συμμετέχει με τις δημιουργίες τους και στον τελικό του GNTM3 το 2020.

Όπως ανακοίνωσαν οι σχεδιαστές χθες στο παιχνίδι οι σχεδιαστές κλείνουν φέτος 10 χρόνια απαράμιλλης δημιουργίας. Η νέα τους συλλογή είναι εμπνευσμένη από τον ιμπρεσιονισμό, “που έχει να κάνει με την πρώτη εικόνα, τα ζωντανά χρώματα, και το έργο του Κλωντ Μονέ Impression, Sunrise.”

Ακολουθούν στιγμιότυπα από το σόου με τα κορίτσια που φόρεσαν την ευφάνταστη συλλογή τους

Διάβασε ακόμη