Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας μέχρι και 15 Μαΐου

Τα ζώδια που πρόκειται να έχουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες και εύνοια.

Η εβδομάδα αυτή θεωρείται κατά πολύ καλύτερη από την προηγούμενη και μας φέρνει αρκετές ευκαιρίες μέσα από εξάγωνα και Τρίγωνα, τα οποία ιδιαίτερα μεταξύ 10 – 14 του μήνα θα μας βοηθήσουν στο να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αρκετά προβλήματα της καθημερινότητας. Στις 15 Μαίου η ορθόδρομη πια πορεία του Ερμή φέρνει και τα τελευταία πια ευχάριστα νέα, όπου ξεκλειδώνονται πάρα πολλές και σημαντικές δυνατότητες.

Ας δούμε όμως ποια είναι τα 3 πιο τυχερά ζώδια για αυτή την εβδομάδα.

Κυρίως στο πρώτο δεκαήμερο των παρακάτω zωδίων, πρόκειται να έχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες και εύνοια.

Καρκίνος

Μια περίοδος πάρα πολύ σημαντική για να μπορέσετε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους αλλά και να βελτιώσετε τη ζωή σας επί των θεμάτων της εργασίας σας. Μια ερωτική γνωριμία θα μπορούσε να έρθει, η οποία θα σας ανανεώσει αρκετά και θα σας κάνει να ξεπεράσετε αρκετά προβλήματα και ανασφάλειες που είχατε από προηγούμενες απογοητεύσεις. Θεωρείται μια περίοδος δημιουργική για να μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας.

Ιχθύες

Τώρα είναι ένα διάστημα πάρα πολύ σημαντικό για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια καινούργια σχέση και γιατί όχι να μην έχετε και μια επανασύνδεση. Θεωρείται μια περίοδος ιδιαίτερα δημιουργική για θέματα επαγγελματικών θεμάτων, οπότε μπορείτε να αποδείξετε στους άλλους τι αξίζετε. Τέλος, η ώρα να μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας θέματα με μια σημαντική συμφωνία που θα αλλάξει την πορεία σας από δω και στο εξής.

Ταύρος

Μετά τις ιδιαίτερα μεγάλες δυσκολίες και εμπόδια που περάσατε, ήρθε επιτέλους η κατάλληλη ώρα και στιγμή να προχωρήσετε στη ζωή σας με περισσότερες ευκαιρίες. Ευνοούνται αρκετά οι επανασυνδέσεις, όπως επίσης ευνοείστε για να μπορέσετε να γυρίσετε πίσω σε μια εργασία που πιθανόν περνούσατε καλύτερα. Κάνετε τώρα σημαντικές κινήσεις για να μπορέσετε να αλλάξετε θέματα που αφορούν τη δουλειά σας και ίσως εκεί να μπορέσει να υπάρξει μια σημαντική ευχάριστη είδηση.

Αφροδίτη εξάγωνο Βόρειο δεσμό 10/5 Μοιραίες – καρμικές σχέσεις στο προσκήνιο

Στις 10 Μαΐου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου στις 03°.20’ βρίσκεται σε όψη εξαγώνου με τον (μέσο) Βόρειο δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου. Η Αφροδίτη, ο ευεργέτης πλανήτης των αξιών και συναισθημάτων, πλανήτης της καρδιάς της ομορφιάς και του έρωτα. ‘Οψη για αρμονία και για κάθε τι απτό, καθώς επηρεάζει η θέση της την διάθεσή μας, καθορίζει την εισροή χρημάτων στην ζωή μας.

Στο ζώδιο κυβέρνησης της Σελήνης η Αφροδίτη, την μητέρα του ζωδιακού και απαρχή των υδάτινων ζωδίων. Νερό – μνήμη, απόλυτη σύνδεση με το παρελθόν. Άρρηκτη η ένωση της με την οικογένεια, το σπίτι και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Διαφυλάττει, προστατεύει και φροντίζει για την ασφάλεια τους, με πίστη και αφοσίωση. Αφουγκράζεται τις ανάγκες των άλλων, είναι προικισμένη, με ένστικτο και ενσυναίσθηση. Έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε αίτημά τους. Αισθησιακή και ευμετάβλητη είναι η διάθεσή της. Δικαίως, μιας και εμβαθύνει στις καταστάσεις και διαισθάνεται το περιβάλλον της, και την ίδια στιγμή περιφρουρεί τα δικά της συναισθήματα. Αθόρυβα χειριστική στην ικανοποίηση των αιτημάτων της. Προσφέρει απλόχερα όλα όσα επιθυμεί να λάβει. Δείχνει ικανότητα οικονομικής διαχείρισης και γνωρίζει καλά την αποταμίευση.

Ο δεσμός της Σελήνης κινείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Ο Νότιος δεσμός, από το ζώδιο του Σκορπιού, δείχνει τον δρόμο από το άγνωστο, ανασφάλεια – αυτοκαταστροφή, πόλεμο – βία, θάνατο – προς την αναγέννηση. Είναι η διαδικασία της μετάβασής μας, προς τον Βόρειο δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου, ο δρόμος προς την ευμάρεια, σταθερότητα, συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Είναι μια πορεία μέσα από την οποία κάτι σημαντικό συμβαίνει για την ζωή και την εξέλιξή μας.

Η συνάντηση της Αφροδίτης – Καρκίνος, σε όψη εξαγώνου με τον Βόρειο δεσμό – Ταύρος είναι μια πολύ ζεστή ένωση μεταξύ τους. Βγαίνει στην επιφάνεια μια βαθιά εσωτερική ανάγκη, για συναισθηματική και υλική ασφάλεια, κατοχυρώνοντάς την μέσω της ένωσης μας με τους άλλους. Είναι μια περίοδος όπου η ανάγκη έκφρασης αισθήσεων γίνεται επιτακτική. Φροντίδα – αγάπη – προστασία και ήθος θα χαρακτηρίζουν το διάστημα. Αναγνώριση… μέσα από το κλίμα κατανόησης που θα επικρατεί, η προσαρμογή μας στις καταστάσεις θα γίνεται με ευκολία. Θα δούμε σχέσεις συναισθηματικές – ερωτικές και οικονομικές να εγκαθιδρύονται, μέσα από τις ευκαιρίες που προωθεί θετικά η όψη. Οι οικογενειακοί δεσμοί θα βιώνονται με αρμονία προσδίδοντας μας γαλήνη. Οι καλλιτεχνικές ανάγκες έκφρασης θα ικανοποιούνται μέσα από ευκαιρίες που θα δοθούν. Ευνοϊκές επαγγελματικές διαπραγματεύσεις με ιδιαίτερη μαεστρία θα λάβουν χώρα. Κρυφές επιθυμίες, όνειρά μας, έχουν μεγάλες πιθανότητες να πραγματοποιηθούν. Φροντίστε να έχετε ενεργοποιημένες τις κεραίες σας για ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και ότι και να συμβεί καλωσορίστε το με ανοιχτή καρδιά.

Διάβασε ακόμη