Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Σύσφιξη της επιδερμίδας με ραδιοσυχνότητες RF

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni αναλύει όλα όσα θέλεις να μάθεις για αυτή τη μη χειρουργική μέθοδο που ανανεώνει το πρόσωπο.

Οι RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για τη σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις.

Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου οι οποίοι τεντώνουν όπως συμβαίνει με το χειρουργικό lifting. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με laser.

Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα, καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα.

Διάβασε ακόμη – Brow Lamination: Η τεχνική που σου χαρίζει καλοσχηματισμένα και πλούσια φρύδια

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 10 έως 20 λεπτά παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση συνεχίζεται για 3 έως 4 μήνες από το τέλος της θεραπείας.

Στόχος με την RF είναι η αύξηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από την ραδιοσυχνότητα ο οργανισμός μπαίνει σε μία διαδικασία διόρθωσης των βλαβών του δέρματος.

Είναι μία μέθοδος ιδανική για:

  • Face & Body lifting
  • Επιδερμική Σύσφιξη
  • Εξάλειψη ρυτίδων
  • Εξάλειψη ουλών ακμής
  • Κυτταρική ανανέωση
  • Στοχευμένη καταστροφή λιποκυττάρων
  • Επιτάχυνση λεμφικής κυκλοφορίας
  • Θεραπεία ραβδώσεων

Από την πρώτη εφαρμογή τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή. Η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 30 έως 60 λεπτά παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση συνεχίζεται για 3 έως 6 μήνες από το τέλος της θεραπείας.

Το αποτέλεσμα σταθεροποιείται σε αυτό το επίπεδο για 2 με 3 χρόνια ενώ μετά το δέρμα απλά ξεκινά να γερνά από το ανανεωμένο σημείο που επετεύχθη μετά την θεραπεία.

Τέλος, η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη, παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ, και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με laser.

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram@beautytouch_elenamilidoni, FacebookBeauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email[email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη