Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Sunbeam blonde: Το χρώμα μαλλιών που αξίζει να υιοθετήσεις το καλοκαίρι

Η τάση που ακολουθούν ήδη οι γνωστές beauty insiders.

Tώρα, μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, είναι η ιδανική στιγμή να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο προκειμένου να ανανεώσεις την κουπ σου. Αν δεν θέλεις να αφαιρέσεις πολύ μήκος υιοθετώντας ένα καρέ κούρεμα, δοκίμασε να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου. Μια πολύ καλή ιδέα είναι το Sunbeam Blonde, ένα χρυσό ξανθό χρώμα που όλα δείχνουν πως θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού.

Διάβασε ακόμη – Η Κάλια Ελευθερίου με το χρώμα της σκιάς ματιών που θα φοράμε το καλοκαίρι

Τι είναι το Sunbeam Blonde;

Πρόκειται για ένα ξανθό χρώμα, το τέλειο μίγμα χρυσών, μελί και καφέ αποχρώσεων, που “λιώνουν” η μία πάνω στην άλλη, κάνοντας τα μαλλιά να λάμπουν, όπως όταν είναι κάτω από τον ήλιο. “Είναι η όψη που αποκτάμε αφού καθίσουμε στον ήλιο για μερικές εβδομάδες”, εξηγεί η hair colorist Nicola Clarke.

Διάβασε ακόμη – Η Άννα Χατζηγρηγορίου σου δίνει inspo για ένα λαμπερό wedding guest make-up look

Σύμφωνα με την Clarke, τη συγκεκριμένη απόχρωση είχε υιοθετήσει στο παρελθόν η Claudia Schiffer και η Kate Moss, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι την είδαμε πολλές φορές στο catwalk στις πιο πρόσφατες εβδομάδες μόδας (βλ. Chanel).

Αν είσαι ήδη ξανθιά ζήτησε από τον κομμωτή σου να προσθέσει μερικά χρυσαφένια highlights στην κουπ σου, ενώ αν είσαι καστανή, ζήτησε ανταύγειες στο χρώμα του μελιού ή της καραμέλας.

Σε κάθε περίπτωση το Sunbeam Blonde ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας και μαλλιών, χαρίζοντας το πιο κολακευτικό summer glow στο πρόσωπο.

Πηγή: missbloom.gr

Φωτογραφία: Pinterest

Διάβασε ακόμη