Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022

Sylvester Stallone – Jennifer Flavin: Δεν χωρίζουν τελικά

Η φωτογραφία στο Instagram και ο λόγος που αποφάσισαν να “σώσουν” τον γάμο τους.

Πριν ένα μήνα, η Jennifer Flavin, η σύζυγος του Sylvester Stallone με την οποία έχει αποκτήσει τρεις κόρες, έκανε αίτηση διαζυγίου μετά από 25 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, όμως, το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να την αποσύρει και να προσπαθήσει να “σώσει” τον γάμο του.

Πριν λίγες μέρες ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία του με τη σύζυγό του που τους δείχνει να περπατούν και να είναι πιασμένοι από το χέρι. Εκπρόσωπος του ζευγαριού, μάλιστα, δήλωσε σε αμερικανικό tabloid πως “αποφάσισαν να συναντηθούν στο σπίτι όπου μίλησαν και μπόρεσαν να συζητήσουν για τις διαφορές τους. Είναι και οι δύο υπερβολικά χαρούμενοι”.

Διάβασε ακόμη – Emily Ratajkowski: Χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια γάμου

Λίγες μέρες πριν την συνάντησή τους, τόσο ο 76χρονος ηθοποιός όσο και η 54χρονη Flavin είχαν πει στο δικαστήριο της Florida ότι θεωρούν “ότι συμφέρει και τους δύο προσωπικά αλλά και σαν οικογένεια να λύσουμε όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τη διάλυση του γάμου με ένα φιλικό, αξιοπρεπή και ιδιωτικό τρόπο εκτός δικαστηρίων”.

Διάβασε ακόμη – Leonardo DiCaprio – Gigi Hadid: Είναι ζευγάρι και έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Μάιο του 1997 και έχει αποκτήσει την 26χρονη Sophia, την 24χρονη Sistine και την 20χρονη Scarlet. Μετά από 25 χρόνια, η Flavin είχε ζητήσει διαζύγιο για οικονομικούς λόγους καθώς όπως ανέφερε στην αίτηση, ο Stallone “σκοπίμως ενέργησε προς την διάλυση, τη μείωση και την σπατάλη της οικογενειακής περιουσίας”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη