Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Streetstyle: Τι φορούν αυτή την εποχή οι γυναίκες στις πρωτεύουσες της μόδας;

Η street style μόδα σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι και Μιλάνο και οι Instagram λογαριασμοί που αξίζει να ακολουθήσεις.

Με την επιστροφή στη νέα κανονικότητα αλλά και το comeback των εβδομάδων μόδας, οι fashion influencers γέμισαν τις βαλίτσες τους με τις επικρατέστερες τάσεις και ταξίδεψαν στις πρωτεύουσες της μόδας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στα looks που φόρεσαν στις επιδείξεις μόδας. Κάπως έτσι, μας προσέφεραν τη στιλιστική έμπνευση και τα αγαπημένα τους tips που τόσο πολύ μας είχαν λείψει.

Διάβασε ακόμη – Βρήκαμε το νέο “Carrie dress” σε μπουτίκ στην Κύπρο

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς όμως, θα πρέπει να παραδεχτούμε πως οι τάσεις της μόδας, η αισθητική και το αυθεντικό στιλ των γυναικών φαίνεται καλύτερα και ουσιαστικότερα στα καθημερινά looks τους. Τα σύνολα που φορούν δηλαδή για να πάνε στο γραφείο, στις χαλαρές βόλτες στην πόλη, στη βραδινή έξοδο χωρίς να περιμένουν πως σε κάθε γωνία υπάρχει κάποιος φωτογράφος που ειδικεύεται στη street style μόδα.

Ευτυχώς για όλες μας, υπάρχει τρόπος για να μάθουμε τι φορούν οι γυναίκες που ζουν στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι και μάλιστα χρειάζεται απλώς να ανοίξουμε το Instagram μας. Εκεί, μπορούμε να βρούμε κάποιους λογαριασμούς που δημοσιεύουν καθημερινά φωτογραφίες με τα looks που φορούν οι γυναίκες που ζουν σε αυτές τις πόλεις. Συχνά δεν φαίνεται καν το πρόσωπο τους, απλώς το ξεχωριστό τους στιλ, μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από την αισθητική των Μιλανέζων και των Παριζιάνων κλπ. Χρειάζεται απλώς να πατήσεις το κουμπί “Follow” ώστε να έχεις απεριόριστη στιλιστική έμπνευση.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη