Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Στη βράβευση της JLo ο Ben Affleck ενθουσιασμένος μαζί με τα παιδιά τους

Οι υπέροχες εικόνες και ο ενθουσιασμός του ηθοποιού στο πλευρό της αγαπημένης του. 

Η Jennifer Lopez βραβεύτηκε με το Icon Award στα μουσικά βραβεία iHeartRadio και ο Ben Affleck δεν έλειπε από το πλευρό της. Ο διάσημος ηθοποιός έδειξε ότι είναι ο μεγαλύτερος fan της ενώ την χειροκροτούσε κι έλαμπε από χαρά όσο εκείνη παραλάμβανε επί σκηνής το βραβείο της.

Μαζί με τον σταρ ήταν και ο γιος του Samuel αλλά και η κόρη της Lopez, Emme, που χειροκροτούσαν την Lopez όσο έδινε τον ευχαριστήριο λόγο της. “Το εκτιμώ πολύ, πολύ” είπε η 52χρονη τραγουδίστρια στο κοινό προσθέτοντας πως “θα ήθελα να σας πω ότι τα βραβεία είναι το πιο σημαντικό για μένα αλλά δεν είναι αλήθεια. Και μην νομίζετε ότι δεν εκτιμώ τα λαμπερά πράγματα γιατί δεν μπορώ να πω ψέματα μου αρέσουν. Αλλά αυτός δεν είναι ο λόγος που το κάνω αυτό. Δεν είναι αυτό που έχει περισσότερη σημασία για μένα. Πραγματικά το κάνω για εσάς παιδιά”.

Διάβασε ακόμη – Το συγκινητικό βίντεο της Jennifer Lopez για τα παιδιά της

“Χάρη σε εσάς μπορώ να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο στη ζωή και αυτή είναι η μεγαλύτερη ευλογία. Αυτό είναι ένα δώρο που μου κάνετε και απλά θέλω να πω ευχαριστώ για αυτό. Ευχαριστώ όσους έρχονται στις συναυλίες μου, ακούνε τα τραγούδια μου, βλέπουν μια ταινία μου, με ακολουθούν στα social media. Εσείς μου δίνετε την ευκαιρία κάθε μέρα να ζήσω μια ζωή που δεν θα φανταζόμουν ποτέ όσο ήμουν μικρό κορίτσι στο Bronx ότι είναι αληθινή” είπε συγκινημένη και πρόσθεσε πως “εσείς το κάνατε αυτό για μένα. Κάνατε το όνειρό μου πραγματικό. Τρέμω. Και θα είμαι πάντα ευγνώμων σε κάθε ένα από εσάς για αυτό. Και δεν θα το ξεχάσω ποτέ και δεν θα το θεωρήσω ποτέ δεδομένο”.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez: Μιλά πρώτη φορά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

Η Jennifer Lopez έκλεισε τον λόγο της λέγοντας πως η λέξη icon σημαίνει “i can overcome negativity” δηλαδή μπορώ να ξεπεράσω την αρνητικότητα, ενώ είπε στους fans της “θέλω να ξέρετε ότι μόλις άρχισα!”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @jlo, @benniferstan

Διάβασε ακόμη