Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Στη Δρ Πόπη Κανάρη το βραβείο ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά

Τι λέει για τη βράβευσή της στα 15α Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: Αποτελεί ένα λάβαρο αξιών και αρχών που ενώνουν ανθρώπους κάτω από έναν κοινό στόχο: την κοινωνική προσφορά μέσα από την αλληλεγγύη, την αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας και τη συλλογική δράση. Αποτελεί, επίσης, εφαλτήριο τόσο για μένα, όσο και για όλο το Kαραϊσκάκειο Ίδρυμα (ΚΙ) για να συνεχίσουμε με πάθος το έργο μας.

ΑΦΙΕΡΩΣΗ: Σε όλους τους πάσχοντες συνανθρώπους μας με λευχαιμία, στους οποίους εδώ και 24 χρόνια, με επαγγελματισμό και ανθρωπιά, το ΚΙ προσφέρει τις υπηρεσίες του. Και επίσης στους μικρούς μαχητές με καρκίνο, από τους οποίους αντλούμε δύναμη για να συνεχίσουμε με πάθος το νέο μας όραμα. Για έναν κόσμο με πολλά παιδικά χαμόγελα.

#mfawards: Ως γυναίκες πρέπει να αξιοποιούμε και να αναδεικνύουμε με τόλμη το τεράστιο κεφάλαιο της γυναικείας δημιουργικότητας και της ενεργούς συμμετοχής μας στην επιστημονική, κοινωνική, πολιτική και πολιτιστική ζωή. Παράλληλα, όμως, πρέπει να σκεφτούμε τις ευθύνες μας απέναντι στη νέα γενιά, στην οποία οφείλουμε να χαρίσουμε την ελπίδα για μια καλύτερη και αξιοπρεπή ζωή αλλά και να της καλλιεργήσουμε την αντίληψη του αλληλοσεβασμού, της εντιμότητας και του ήθους.

Φωτογραφία: Αντώνης Φαρμακάς

Madame Figaro Χειμώνας 2020-2021, τεύχος 185

Διάβασε ακόμη