Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Wedding party στην Αθήνα για την Σόλια Κυπριανού και τον Αλέξανδρο Πολεμίτη

Το εντυπωσιακό νυφικό look και όλα όσα ξεχωρίσαμε.

Της Χριστίνας Πολύκαρπου

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν στις 25 Μαΐου ο Αλέξανδρος Πολεμίτης και η Σόλια Κυπριανού. Το Μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Προκοπίου στο Μετόχι του Κύκκου.

Το ζευγάρι γιόρτασε το γεγονός με δυο wedding party στην οικία της μητέρας της νύφης, Νόνης Κυπριανού με το εντυπωσιακό σκηνικό να κλέβει τις εντυπώσεις.

Διάβασε ακόμη – Πολεμίτης – Κυπριανού: Το wedding party, η διακόσμηση, οι καλεσμένοι και ο πρώτος χορός

Το σαββατοκύριακο όπως έγινε γνωστό από τα social media το ζευγάρι κάλεσε φίλους και συγγενείς στην Αθήνα για να γιορτάσει το γεγονός σε ένα όμορφο εστιατόριο το οποίο περιλάμβανε φαγητό, ποτό αλλά και άφθονη διασκέδαση.

Διάβασε ακόμη – Σόλια Κυπριανού: Το νυφικό look και η πρωτότυπη επιλογή που έκανε

Η Σόλια Κυπριανού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από το party αλλά και το τρίτο νυφικό της look.

Αυτή τη φορά επέλεξε τη δημιουργία με την οποία έκανε είσοδο στο δεύτερο wedding party, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 27 Μαΐου, και το οποίο φέρει την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη. Ωστόσο αφαίρεσε το πάνω μέρος, τα μανίκια δηλαδή από δαντέλα και έτσι η νυφική δημιουργία ήταν strapless σε σχήμα καρδιά στο μπούστο.

Διάβασε ακόμη