Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Σοφία Μαλέκου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση σε party στο Μονακό

Το designer φόρεμα και τα stylish αξεσουάρ.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Στο Μονακό βρέθηκε αυτές τις ημέρες η επιχειρηματίας και fashion girl του νησιού Σοφία Μαλέκου αφού μαζί με το σύζυγό της, Ανθούλη Κουντουρή, βρέθηκαν καλεσμένοι σε ιδιωτικό party που διοργανώθηκε από γνωστή εταιρεία με yachts ενώ είχαν και την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά και το ιταλικό συγκρότημα Maneskin που έγιναν διεθνώς γνωστοί μετά τη νίκη τους στη Eurovision.

Διάβασε ακόμη – Σοφία Μαλέκου: Σου δείχνει πως να είσαι stylish στις διακοπές σου

Η ίδια για άλλη μία φορά ήταν εντυπωσιακή επιλέγοντας ένα μαύρο φόρεμα με cut outs Nensi Dojaka το οποίο συνδύασε με stylish αξεσουάρ που προσέδωσαν ένα ακόμη πιο glamorous χαρακτήρα στο σύνολο.

Συγκεκριμένα το όλο look ολοκληρώθηκε με rhinestone τσάντα του οίκου Cult Gaia, σανδάλια του οίκου Mach & Mach ενώ είχε και μία εντυπωσιακή στέκα στα μαλλιά, ένα αξεσουάρ που αρέσει πολύ και χρησιμοποιεί πολύ συχνά στις εμφάνίσεις της, casual και βραδινές η Σοφία Μαλέκου.

Style Tip
Ένα μαύρο φόρεμα πάντα θα αποτελεί τον ιδανικό καμβά για να προσθέτεις εντυπωσιακά αξεσουάρ και αυτά να αναδεικνύονται υπέροχα. Έτσι αν καμία φορά πέσεις σε στυλιστικό δίλημμα τότε ένα LBD και λαμπερά αξεσουάρ θα σου δώσουν αμέσως τη λύση.

Διάβασε ακόμη