Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Shopping guide: Όλα τα Jacquemus items που μπορείς να βρεις στην Κύπρο

Οι επιλογές από την AW22 συλλογή “Le Papier” του iconic Γάλλου σχεδιαστή που ξεχωρίσαμε.

Της Νικόλ Ζένιου

Ο Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus σχεδιάζει για τη γυναίκα του σήμερα γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει τον κόσμο της μόδας αφού μοιάζει να γνωρίζει ακριβώς τι θέλουν οι σύγχρονες γυναίκες. Άλλωστε, όπως είχε δηλώσει “I want to be the name of my generation”.

Διάβασε ακόμη – Le Papier: Οι τάσεις από τη Fall 2022 συλλογή του Jacquemus

Διάβασε ακόμη – Στην high fashion γκαρνταρόμπα του Πιέρου Σωτηρίου: Τα looks που ξεχωρίσαμε

Τα κομμάτια του γίνονται αμέσως viral και έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο iconic pieces όπως την Le Chiquito τσάντα, το cropped cardigan και το εμβληματικό ψάθινο καπέλο La Bomba.

Για τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 22-23 με τίτλο “Le Papier”, παρουσίασε κομμάτια που συνδυάζουν αρμονικά το couture με την άνεση του streetstyle.  

Εμείς κάναμε έρευνα αγοράς και βρήκαμε αρκετά κομμάτια της εν λόγω συλλογής από womenswear και menswear στην Cara μπουτίκ και σου τα παρουσιάζουμε πιο κάτω. Ειδικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα νέα σχέδια στις iconic τσάντες του που έχει λανσάρει.

Look 1

Look 2

Look 3

Look 4

Look 5

Οι τσάντες Le Chiquito, Le Chiquito Noeud, Le Bambino, Le Ciuciu και Le Carinu.

Info: Cara boutique, 49 Προμαχών Ελευθερίας, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός, τηλ.: 25747655, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 73, Λευκωσία, τηλ.: 22769610 και Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, 11 Γιάννου Κρανιδιώτη, 4534 Πύργος, Λεμεσός, τηλ.: 25862650

Διάβασε ακόμη