Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Sharon Stone: Η εικόνα της χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα

Φορώντας ένα απλό T-shirt και μία χρωματιστή βερμούδα.

Μπορεί να την κέρδισε η τέχνη της υποκριτικής, όμως, η Sharon Stone έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στη ζωγραφική. Αδυναμία, την οποία αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκεί όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Διάβασε ακόμη – Britney Spears: Με αυτό τον άντρα ξεπερνά τον χωρισμό της από τον Asghari

Στην τελευταία της ανάρτηση, η Χολιγουντιανή σταρ ποζάρει με το πινέλο ανά χείρας, μπροστά από την πιο πρόσφατη της καλλιτεχνική δημιουργία χωρίς κανένα φίλτρο και περιττή λάμψη. Πιο απλή από ποτέ χωρίς make – up και φορώντας ένα απλό T-shirt και μία χρωματιστή βερμούδα, η Sharon Stone αποφορτίζεται ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της στη ζωγραφική και δίνοντας μας μία “γεύση” από το τρίπτυχο που ετοιμάζει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη ηθοποιός γνωστοποιεί την αγάπη της για τη ζωγραφική. Έχοντας δημιουργήσει το δικό της καλλιτεχνικό ατελιέ – εργαστήριο μέσα στο ίδιο της το σπίτι, η Sharon Stone περνά αρκετές στιγμές της καθημερινότητας της εκεί ξεδιπλώνοντας την έμπνευση και αποτυπώνοντας τα συναισθήματα της με δημιουργικό και απελευθερωτικό από το άγχος τρόπο.

Διάβασε ακόμη – Sandra Bullock: Τι δήλωσε η ηθοποιός μετά τον θάνατο του συντρόφου της

Η ηθοποιός ζωγράφιζε από την παιδική της ηλικία και άρχισε ξανά να ασχολείται σε συστηματική βάση κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown αναθερμαίνοντας τη σχέση της με αυτό το είδος τέχνης. Μάλιστα, πριν από μερικά χρόνια, είχε πραγματοποιήσει μία μεγάλη έκθεση στο Los Angeles, παρουσιάζοντας δημόσια τις δημιουργίες της.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη