Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Shakira: Το νέο τραγούδι της που μιλάει για τον χωρισμό της με τον Pique έγινε viral

“Είμαι πολύ μεγάλη για σένα” γράφει στους στοίχους η διάσημη τραγουδίστρια.  

Η Shakira κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι-συνεργασία ‘Shakira Bzrp Music Sessions 53’ με τον παραγωγό Bizarrap και όπως ακούγεται στους στίχους αναφέρεται στον χωρισμό της με τον πρώην σύντροφό της, Gerard Pique.

Διάβασε ακόμη – Shakira: Βίντεο αποκαλύπτει πως η ερωμένη του Pique ήταν στο σπίτι τους πριν χωρίσουν

H 45χρονη σταρ που χώρισε με τον ποδοσφαιριστή μετά από 11 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά όταν έμαθε ότι έχει παράλληλη σχέση με μια νεότερη γυναίκα, την Clara, μπορεί να μην δήλωσε ότι έγραψε ένα τραγούδι για τον χωρισμό της, όμως οι στίχοι είναι ξεκάθαροι.

“Είμαι πολύ μεγάλη για σένα” τραγουδάει η Shakira στα ισπανικά και “για αυτό είσαι με κάποιον που είναι ακριβώς όπως εσύ”, αναφερόμενη στη νέα σύντροφο του Pique.

“Ένας λύκος σαν εμένα δεν είναι για κάποιους σαν εσένα” λέει αναφερόμενη στην παλιά της επιτυχία “She Wolf” και συνεχίζει “δεν θα επιστρέψω σε σένα, ακόμα κι αν κλάψεις ή με παρακαλέσεις. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι δικό μου το φταίξιμο αν σε κατακρίνουν. Απλά κάνω μουσική, συγγνώμη αν σε πιτσιλάει”.

Η Shakira μάλιστα τονίζει την λέξη “salpique” και ακούγεται κυρίως το “pique” έτσι όπως τραγουδάει, γνέφοντας με τον πιο έξυπνο τρόπο στον πρώην της, στον οποία αναφέρεται το τραγούδι.

Το τραγούδι είναι η τελευταία κυκλοφορία της Shakira μετά το ‘Monotonia’ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβρη και επίσης αναφερόταν στον χωρισμό της, αφού στο βίντεο κλιπ φαίνεται να περπατάει στον δρόμο έχοντας μια τρύπα στην καρδιά της.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη