Σάββατο, 28 Ιανουαρίου, 2023

Shakira: Το συγκινητικό μήνυμά της για την προδοσία του Gerard Piqué

“Όσοι φεύγουν είναι λιγότεροι από αυτούς που θα μείνουν στο πλευρό μας”.

Η Shakira γιόρτασε τον ερχομό του νέου χρόνου για πρώτη φορά μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Gerard Piqué και μοιράστηκε ένα πολύ συναισθηματικό μήνυμα με τους fans της για το 2023.

Διάβασε ακόμη – Blake Lively: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο γυμναστήριο

Η διάσημη τραγουδίστρια που χώρισε με τον ποδοσφαιριστή και πατέρα των παιδιών της όταν έμαθε ότι εκείνος είχε παράλληλη σχέση με μια νεότερη γυναίκα, έγραψε στο Instagram για τις πληγές της αλλά και την προδοσία: “Ακόμα κι αν οι πληγές μας είναι ακόμα ανοιχτές αυτή τη νέα χρονιά, ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού”.

Η Shakira έγραψε πως “ακόμα κι αν κάποιος μας πρόδωσε πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους. Όταν αντιμετωπίζουμε περιφρόνηση, συνεχίστε να αναγνωρίζετε την αξία σας. Γιατί υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι από ανήθικους. Περισσότεροι με εμπάθεια από αδιαφορία. Όσοι φεύγουν είναι λιγότεροι από αυτούς που θα μείνουν στο πλευρό μας”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η σταρ εξέφρασε την άποψη, μάλιστα, ότι ο πόνος μπορεί να φέρει πρόοδο: “Τα δάκρυά μας δεν είναι μάταια, ποτίζουν το χώμα από το οποίο θα φυτρώσει το μέλλον μας και θα μας κάνει περισσότερο ανθρώπινους, ώστε ενώ υποφέρουμε από πληγωμένη καρδιά μπορούμε να συνεχίσουμε να αγαπάμε.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη