Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Shakira: Εκλιπαρεί διάσημο ηθοποιό να σταματήσει το φλερτ

Τους φωτογράφισαν μαζί στην Formula 1.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες της Shakira με τον Tom Cruise στο Grand Prix του Μαϊάμι πυροδότησαν τις φήμες περί πιθανής σχέσης ανάμεσα στους δύο mega celebrities, την οποία ωστόσο η Λατίνα σταρ αρνήθηκε. Όπως αναφέρει η Daily Mail σε σχετικό δημοσίευμα η διάσημη τραγουδίστρια πέρασε πολύ καλά στη συνάντηση που είχε με τον ηθοποιό, ωστόσο δεν ψάχνει για κάτι παραπάνω.

Διάβασε ακόμη – Τα παιδιά της Shakira συμμετέχουν και τραγουδούν στο νέο της βίντεο κλιπ.

Ειδικότερα, ο Cruise φαίνεται να έχει μαγευτεί από τη Shakira, λέγοντας σε φίλους του, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, ότι εκείνος ένιωσε μια σύνδεση μαζί της. Για κακή του τύχη, η Shakira δεν ένιωσε το ίδιο, δεδομένου ότι μόλις βγήκε από μία σχέση ετών με τον πατέρα των παιδιών της, Gerard Pique, και το μόνο που αποζητά είναι η ησυχία της. Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, ο Cruise μετά τη συνάντησή τους έστειλε ένα μπουκέτο με λουλούδια, μία κίνηση που η τραγουδίστρια εκτίμησε, όμως έπρεπε να απαντήσει ευγενικά πως το φλερτ πρέπει να σταματήσει.

Σύμφωνα με άτομο από το κοντινό περιβάλλον του Cruise, ο ηθοποιός ήταν πολύ ευδιάθετος μετά τη συνάντηση και φερόταν όπως όταν είχε γνωρίσει την Katie Holmes. “Δεν θέλει να τον ντροπιάσει ή να τον στενοχωρήσει, όμως δεν υπάρχει έλξη ή ρομαντισμός από πλευράς της. Ήταν απλά φιλική μαζί του. Έχει κολακευτεί, αλλά δεν ενδιαφέρεται”, δήλωσε πηγή.

Διάβασε ακόμη – Gerard Piqué: Η νέα κοινή φωτογραφία του μαζί με τη νέα του σύντροφο.

Και μπορεί να απόλαυσε την παρέα του διάσημου ηθοποιού, ωστόσο αυτή την περίοδο και πάντα προτεραιότητα έχουν τα παιδιά της. Είναι μία παράξενη περίοδος για τη Λατίνα σταρ, αφού μετά από 11 χρόνια είναι ξανά μόνη της, ύστερα από τον δύσκολο χωρισμό της από τον Pique. Μην ξεχνάμε πως φήμες θέλουν τη Shakira να ανακάλυψε με τον χειρότερο τρόπο πως ο σύντροφός της την απατούσε. Τουλάχιστον αυτό μας έχει δώσει να καταλάβουμε μέσα από τα νέα της τραγούδια που αναμφίβολα είναι αφιερωμένα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @shakira

Διάβασε ακόμη