Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Sex & The City: Ποιος θα αντικαταστήσει την Samantha;

Στην θέση της μοναδικής Samantha, μπαίνουν 3 καινούριοι ρόλοι. 

Αν είσαι και εσύ fan της πολυαγαπημένης σειράς “Sex and The City”, η απουσία της τηλεοπτικής Samantha Jones στο νέο spin-off “And Just Like That”, θα είναι μεγάλο πλήγμα, γι’αυτό και οι δημιουργοί προσπαθούν όσο πιο ευρηματικά να την καλύψουν.

Απ’ ό,τι φαίνεται η Samantha έκανε για τρεις, αφού η νέα σειρά πρόκειται να προσθέσει στο group των κεντρικών χαρακτήρων, 3 ακόμη νέους και μάλιστα 3 έγχρωμες γυναίκες. Προφανώς, στην πολυπλυθησμική Νέα Υόρκη του 2020 δεν γίνεται ένα γκρουπ φίλων να περιστοιχίζεται μόνο από λευκές γυναίκες. 

Διάβασε ακόμη – Ποιο ήταν το αγαπημένο επεισόδιο του Mr Big στο “Sex and the City”

Η ταυτότητα των νέων ηθοποιών που θα προστεθούν στο καστ δεν έχει γίνει ακόμα γνώστη όμως σίγουρα θα ακολουθούν τους κεντρικούς χαρακτήρες των Carrie, Charlotte και Miranda

Στην παρέα επιστρέφει και ο τηλεοπτικός Aidan, αποκαλύπτοντας πως θα βρίσκεται σε αρκετά επεισόδια, ενώ ο “Mr Big”, Chris Noth μάλλον θα απουσιάζει, αφήνοντας, βέβαια, ένα ανοιχτό ενδεχόμενο. 

Το νέο σόου που θα προβληθεί από το HBO Max, θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια της μισής ώρας και θα επικεντρωθεί στη νέα δεκαετία της ζωής των κεντρικών χαρακτήρων, προσθέτοντας μάλιστα στο σενάριο τη συνθήκη του κορονοϊού

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: instagram/ @andjustlikethathbo

Διάβασε ακόμη