Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Sex and the City: Πόσο θα κόστιζε σήμερα τo διαμέρισμα της Carrie Bradshaw

Όταν ξεκινούσε η σειρά πριν από 20 χρόνια, η  Carrie έδινε για το λιλιπούτειο διαμέρισμα της στη Νέα Υόρκη 700 δολάρια.

Η επιστροφή του “Sex and the City” ανακοινώθηκε επίσημα, και φυσικά μας έχει χαροποιήσει, ωστόσο πολλά πράγματα θα είναι διαφορετικά στον νέο κύκλο της σειράς.

Αρχικά θα απουσιάζει η πληθωρική Samantha, οπότε σίγουρα μένει ένα ερωτηματικό για το πώς θα καλύψει η παραγωγή την απουσία αυτή. Ενδιαφέρον έχει επίσης και το γεγονός, είναι σε ποια φάση της προσωπικής τους ζωής θα δούμε τις υπόλοιπες τρεις ηρωίδες και αν φυσικά ο “Mr Big”, με τον οποίο η Carrie Bradshaw τελικά παντρεύτηκε, θα έχει κάποιον ρόλο σ’ αυτή ή η Carrie θα επιστρέψει με κάποιο τρόπο στην “εργένικη” ζωή της;

Διάβασε ακόμη – Eίναι επίσημο: Το “Sex and the City” επιστρέφει

Στο μεταξύ, άρθρο της New York Post αναρωτιέται για το κόστος του διαμερίσματος στο οποίο ζούσε η Carrie στους πρώτους κύκλους της σειράς και το οποίο, σύμφωνα με την ηρωίδα, της κόστιζε τότε μόλις 700 δολάρια (περίπου€ 600). Το διαμέρισμα της Carrie, που βρισκόταν κοντά στην Second Avenue στο Manattan, με σημερινούς όρους, ωστόσο, θα ερχόταν σε κάποιον ελαφρώς πιο ακριβούτσικο: ένα διαμέρισμα με μια κρεβατοκάμαρα και μπάνιο στη Upper East Side γειτονιά της Νέας Υόρκης κοστίζει περίπου 3.000 με 3.500 δολάρια τον μήνα (δηλαδή περίπου €2.500 με €3.000 ). Τιμή που μπορεί να φτάσει τα 4.000 δολάρια (περίπου €3.400) αν κάποιος επιλέξει να νοικιάσει στην πιο trendy γειτονιά του West Village.

Το reboot του “Sex and the city” θα έχει τον τίτλο  “And Just Like That …” και οι Sarah Jessica Parker, Kristin Davis και Cynthia Nixon, ετοιμάζονται να αναβιώσουν ξανά τους ρόλους τους ως Carrie Bradshaw , Charlotte York Goldenblatt και Miranda Hobbes. 

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη