Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Sex and the City: Γιατί δεν πρέπει να θέλουμε να είμαστε σαν την Carrie

Η συγγραφέας του βιβλίου της αγαπημένης σειράς υπερασπίζεται την απόφαση της Kim Cattrall να μην επιστρέψει στο reboot.

H Candace Bushnell, συγγραφέας του βιβλίου “Sex and the City” στο οποίο βασίστηκε η σειρά, είπε πως η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της δεν είναι ένα “πρότυπο” ζωής που θα έπρεπε να ακολουθούν οι γυναίκες.

Σε συνέντευξή της στο New York Post, η αρθρογράφος της dating στήλης στην εφημερίδα Observer που έγινε το βιβλίο ‘Sex and the City’ είπε πως κύριος στόχος των fans της σειράς δεν θα ήταν να βρουν έναν Mr.Big: “Η πραγματικότητα είναι πως το να βρεις έναν άντρα ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή μακροχρόνια. Οι άντρες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνοι για τις γυναίκες με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ποτέ δεν μιλάμε για αυτό, αλλά είναι κάτι που πρέπει να σκέφτονται οι γυναίκες. Κάνεις λιγότερα όταν πρέπει να βασιστείς σε έναν άντρα”.

Η Bushnell εξήγησε πως το Sex and the City και “το μήνυμά του δεν ήταν πολύ φεμινιστικά τελικά. Αλλά αυτή είναι η τηλεόραση. Αυτή είναι η διασκέδαση. Για αυτό οι άνθρωποι δεν πρέπει να βασίζουν τις ζωές τους σε μια τηλεοπτική εκπομπή.

Διάβασε ακόμη – And Just Like That: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και το νέο trailer της σειράς (βίντεο)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Η συγγραφέας που είχε βασίσει τη στήλη της από εμπειρίες της προσωπικής της ζωής μίλησε για το revival της σειράς “And Just Like That” που θα εστιάσει στην καθημερινότητα της Carrie, της Miranda και της Charlotte στην έκτη δεκαετία της ζωής τους, αλλά και την απουσία της Kim Cattrall που υποδυόταν την Samantha.

“Πραγματικά αγαπώ την Κιμ. Αλλά φαίνεται ότι θέλει να κάνει άλλα πράγματα και δεν νιώθει ότι θέλει να κάνει τη σειρά. Ίσως δεν θέλει να υποδύεται αυτόν τον χαρακτήρα πια” είπε η Bushnell τονίζοντας ότι “το HBO θα βγάλει χρήματα από αυτό, Θα το εκμεταλλευτούν όσο περισσότερο μπορούν”. Όπως είπε η συγγραφέας ανυπομονεί να το δει και “ελπίζω να γίνουν έξι σεζόν. Πληρώνομαι λίγα χρήματα εξάλλου”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by And Just Like That… (@justlikethatmax)

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: Instagram/ @andjustlikethatmax

Διάβασε ακόμη