Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Selena Gomez: Το νέο, πολύ κοντό haircut της που θα θες να υιοθετήσεις

Μετά από πολλά χρόνια, έκανε αυτή τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της.

Άλλη  μια celebrity που υιοθέτησε ένα από τα πιο cool hairstyles της σεζόν, και αυτή δεν είναι άλλη από τη Selena Gomez.

Η star ανήκει σε εκείνες τις γυναίκες που δεν κάνουν (σχεδόν) ποτέ λάθη στα μαλλιά ή στο μακιγιάζ τους. Ως founder του beauty brand “Rare Beauty” αλλά και κινούμενη τόσα χρόνια στον χώρο της ομορφιάς, της μόδας και του θεάματος, έχει μάθει όλα τα μικρά μυστικά αναφορικά με μαλλιά και μακιγιάζ που τη βοηθούν να λάμψει.

Έτσι, πριν λίγες ώρες ανέβασε στο προφίλ της τη νέα της κουπ, προκαλώντας μας μεγάλη έκπληξη αφού είναι η πρώτη φορά στα τελευταία 2 χρόνια που τη βλέπουμε με τόσο κοντά μαλλιά.

Διάβασε ακόμη – 14+1 φορές που η Zendaya μας εντυπωσίασε με το hairstyle της

Η 29χρονη συνήθιζε, ιδίως τους τελευταίους μήνες, να διατηρεί τα μαλλιά της σε μακρύτερα μήκη, εναλλάσσοντάς τα μεταξύ xxl hair και μαλλιών μέχρι τους ώμους. Στο Tik Tok βίντεο λοιπόν που ανέβασε χτες εμφανίστηκε με ένα sleek bob και χωρίστρα στη μέση, ενώ τα μαλλιά της είχαν το liquid εφέ που προβλέπεται ότι θα γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trends τους μήνες που έρχονται.

Δες το νέο hairstyle:

Ενώ παρακάτω μπορείς να δεις όλες εκείνες τις αλλαγές που έχει κάνει τα τελευταία τρία περίπου χρόνια (και που δεν είναι καθόλου αμελητέες).

2019

2020

2021

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

Φωτογραφία: instagram / @selenagomez

Διάβασε ακόμη