Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Selena Gomez: Μιλάει για τον χωρισμό της από τον Justin Bieber

“Ένιωθα κυνηγημένη από μια παλιά σχέση που κανείς δεν ήθελε να αφήσω πίσω μου”.

Για πολλά χρόνια η Selena Gomez ένιωθε “κυνηγημένη” εξαιτίας της σχέσης της με τον Justin Bieber. Οι παπαράτσι τους ακολουθούσαν παντού και οι δημοσιογράφοι και οι fans την ρωτούσαν διαρκώς για τη σχέση ακόμα και μήνες μετά τον χωρισμό τους.

“Τα πάντα ήταν τόσο δημόσια” λέει η Gomez στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της “Selena Gomez: “My Mind & Me”, εξηγώντας πως ένιωθα κυνηγημένη από μια παλιά σχέση που κανείς δεν ήθελε να αφήσω πίσω μου. Αλλά όταν απλά την ξεπέρασα, δεν φοβόμουν πια”.

Διάβασε ακόμη – Η Hailey Bieber ποζάρει με τη Selena Gomez μετά τις φήμες που την ήθελαν να “κλέβει” τον Justin Bieber

“Νιώθω σαν να έπρεπε να περάσω τον χειρότερο πιθανό χωρισμό και μετά απλά να τα ξεχάσω όλα, ήταν πολύ μπερδεμένο” λέει στο ντοκιμαντέρ τονίζοντας πως “αλλά απλά νιώθω ότι έπρεπε να συμβεί και τελικά ήταν το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη”.

Η 30χρονη σταρ και ο 28χρονος τραγουδιστής είχαν σχέση το 2011 μετά από χρόνια που ήταν απλά φίλοι και χώριζαν και τα έβρισκαν ξανά μέχρι το 2015. Την ίδια χρονιά ο Bieber γνώρισε την Hailey Baldwin με την οποία είχε σχέση για λίγο διάστημα πριν χωρίσουν και τελικά επανασυνδεθούν και παντρευτούν. Ο Bieber και η Gomez είχαν σχέση το διάστημα που είχε χωρίσει με την Bieber κάτι που έμπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα κι έκανε τους fans του να χωρίζονται ανάμεσα σε αυτούς που τον ήθελαν με την Gomez και αυτούς που τον ήθελαν με την Hailey.

Διάβασε ακόμη – Η Hailey Bieber απαντά – Είχε “κλέψει” τον Justin Bieber από τη Selena;

Τελικά, ο Bieber έκανε πρόταση γάμου στην Hailey το 2018 και παντρεύτηκαν δίνοντας τέλος στα σενάρια αλλά όχι και τη φημολογούμενη κόντρα των δύο γυναικών. Πρόσφατα, η Gomez και η Bieber φωτογραφήθηκαν μαζί ενώ και η Hailey είχε δώσει συνέντευξη εξηγώντας ότι δεν είχε μπει ποτέ ανάμεσα στη σχέση του Bieber και της Selena Gomez.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @selenagonez (Rolling Stone)

Διάβασε ακόμη