Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Sean Penn: Συγκινημένος στο Φεστιβάλ των Καννών μαζί με την πανέμορφη κόρη του (εικόνες)

Ο ηθοποιός συνεργάστηκε με την Dylan Frances στον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο Sean Penn στην πρεμιέρα της ταινίας του, Flag Day. Σίγουρα σε αυτό συντέλεσε τόσο η θερμή υποδοχή από το κοινό που χειροκροτούσε για τέσσερα λεπτά μετά το τέλος της όσο και το γεγονός ότι για αυτή την ταινία συνεργάστηκε με την κόρη του, Dylan Frances.

Διάβασε ακόμη – Οι πανηγυρισμοί του πρίγκιπα Τζορτζ στο πρώτο τέρμα της Αγγλίας

Ο Sean Penn έχει σκηνοθετήσει το Flag Day ενώ ενσαρκώνει και το βασικό ρόλο, αυτόν του ληστή τραπεζών και απατεώνα John Vogel. Η Dylan υποδύεται την κόρη του, Jennifer, μια δημοσιογράφο που προσπαθεί να διαχειριστεί την διαταραγμένη σχέση της με την οικογένειά της. Το σενάριο της ταινίας που αφορά αληθινά γεγονότα, είναι βασισμένο στο βιβλίο της “πραγματικής” Jennifer Vogel που εκδόθηκε το 2004.

Πρόκειται για τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα της 30χρονης Dylan Frances, την οποία ο πατέρας της δεν παρέλειψε να αναφέρει στις ευχαριστίες του, καθώς αφιέρωσε την ταινία “στο καστ, το συνεργείο, το κοινό και, ιδιαίτερα, στην κόρη μου”, ευχαριστώντας τους όλους.

Το Flag Day είναι οικογενειακή υπόθεση για τους Penn, αφού ο Βενιαμίν της οικογένειας, ο 27χρονος Hopper, υποδύεται τον αδερφό της Dylan και στην ταινία. O Sean Penn έχει αποκτήσει τα παιδιά του από το γάμο του με την ηθοποιό Robin Wright -στην οποία η Dylan μοιάζει εκπληκτικά. Διευθυντής φωτογραφίας της ταινίας είναι ο Daniel Moder, σύζυγος της Julia Roberts.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφίες: EPA

Διάβασε ακόμη