Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Σε ένα υπέροχο gathering με την Dust + Cream

Ποιοι βρέθηκαν εκεί… 

Της Γεωργίας Γεωργίου

Η ομάδα της Dust + Cream, συναντήθηκε μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες και εκπροσώπους των ΜΜΕ, για να παρουσιάσει τα επόμενα σχέδια της εταιρίας καθώς και τις τελευταίες σημαντικές προϊοντικές βραβεύσεις, ενώ όλοι μαζί απόλαυσαν μεσημεριανό γεύμα και δροσερά ποτά, στο Barrique Wine & Deli στην καρδιά της πρωτεύουσας.

Η Dust + Cream, το γνωστό ελληνικό νεανικό beauty brand, που γνωρίσαμε από το ελληνικό GNTM, φιλοξένησε εκλεκτούς καλεσμένους, σε ένα υπέροχο gathering, στο Barrique Wine & Deli.

Διάβασε ακόμη – Social life: Στο φιλανθρωπικό “Δείπνο Αγάπης” με τον Σάκη Ρουβά

Με μια καλοκαιρινή, χαλαρή διάθεση, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και συνεργάτες της εταιρίας, απόλαυσαν ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα και δροσερά ποτά, ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα make up tutorial για καθημερινό καλοκαιρινό μακιγιάζ, καθώς και μια παρουσίαση από τον Export Manager της εταιρίας κ. Χρήστο Παπάζογλου.

Διάβασε ακόμη – Βρεθήκαμε στο λαμπερό event του Nava Seaside

Μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε, μια σημαντική διάκριση, την πρόσφατη βράβευση προϊόντων της στο μεγαλύτερο θεσμό διεθνώς, σχετικά με την προϊοντική καινοτομία ‘Product of the year’, καθώς επίσης, ότι τους επόμενους μήνες, η DUST+CREAM εγκαινιάζει το νέο της e-shop, όπου θα μπορεί να εξυπηρετεί με γρήγορο και εύκολο τρόπο το κοινό της Κύπρου.

Δες στην gallery ποιοι βρέθηκαν εκεί: 

Διάβασε ακόμη