Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023

Σάββας Σάββα: Αποκαλύπτει τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2023 στο μακιγιάζ

Ο γνωστός makeup artist μας δίνει πέντε ιδέες για να υιοθετήσουμε τη νέα χρονιά.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Αποχαιρετήσαμε το 2022 και μαζί μερικές από τις τάσεις που κυριάρχησαν στο μακιγιάζ. Τώρα, ανανεωμένες και λαμπερές καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά και όλα όσα φέρνει μαζί της.

Ένα μεγάλο κεφάλαιο που αφορά την κάθε γυναίκα πέρα από τη μόδα, είναι η ομορφιά και ποια είναι τα trends τα οποία θα πρέπει να δοκιμάσουμε οπωσδήποτε το 2023.

Διάβασε ακόμη – Σάββας Σάββα: Δημιούργησε το πιο εντυπωσιακό monochrome makeup look

Ο καταλληλότερος για να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα δεν είναι άλλος από τον γνωστό makeup artist, Σάββα Σάββα, ο οποίος αποκαλύπτει αποκλειστικά στην Madame Figaro, πέντε τάσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της κάθε beauty insider.

1. Elongated Fine Eyeliner & Dark Lips

Όπως το 2022, έτσι και το 2023, το μακρύ, λεπτό eyeliner με ανοδική κατεύθυνση, θα αποτελέσει essential επιλογή, καθώς κολακεύει όλα τα μάτια, ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και αποπνέει κομψότητα. Ένα βαθύ σκούρο κραγιόν, κυρίως το φθινόπωρο και το χειμώνα θα απογειώσει το look.

2. Dramatic Bold Eye Makeup & Bare Lips

Όπως έχουμε δει σε κορυφαία ντεφιλέ και σε celebrities, ένα bold, statement eye look σε “γυμνό” πρόσωπο με bare ή glossy χείλη, είναι μια IT επιλογή για fashionistas.

3. Blurry Lips

Μαζί με το 2022 αποχαιρετούμε και το έντονο περίγραμμα στα χείλη, το οποίο θεωρείται ήδη passee. Tο smudged κραγιόν, ιδιαίτερα σε σκούρες αποχρώσεις, είναι ότι πιο hot και fashion oriented.

4. Ultra Fresh Wet Look

Παρόλο που ήδη οι γυαλάδες και τα λαμπερά looks αντικαθίστανται με ματ υφές, την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023 τα επιμελώς “αβαφα” χαρακτηριστικά επενδυμένα με κρεμώδες και glossy υφές σε διάφανες, ροζ και coral αποχρώσεις θα δηλώνουν class, φρεσκάδα και νεανικότητα.

5. Classic Glam

Παραδοσιακά, οι rose gold αποχρώσεις σε soft glam ύφος ή όπως είναι γνωστό λαμπερά βλέφαρα, σκούρες γωνίες και eyeliner σε αψεγαδιαστα φωτοσκιασμένα πρόσωπα, θα είναι η ασφαλής επιλογή για τους πιο κλασσικούς τύπους.

Διάβασε ακόμη