Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Sarah Jessica Parker: Γιατί δεν έκανε κάποια ανάρτηση για τον θάνατο του Willie Garson

Τί είπε η ηθοποιός στον Chris North.

Η είδηση του θανάτου του Willie Garson, του τηλεοπτικού Stanford από το Sex and the City, βύθισε όλο το καστ της δημοφιλούς σειράς σε θλίψη. Πολλοί από τους συμπρωταγωνιστές του, ανάμεσα στους οποίους η Kim Cattrall, η Cynthia Nixon αλλά και ο Chris Noth, μοιράστηκαν με τους fans τις εμπειρίες τους από τη σχέση που είχαν με τον ηθοποιό αλλά και τα συλλυπητήριά τους.

Η μόνη που δεν έγραψε τίποτα στα social media για τον σταρ που έφυγε σε ηλικία 57 ετών από καρκίνο ήταν η τηλεοπτική κολλητή του, Sarah Jessica Parker. H ηθοποιός εμφανώς συντετριμμένη από την είδηση, δεν βρήκε το κουράγιο να γράψει τα δικά της συλλυπητήρια, όπως εξήγησε στον Chris Noth.

Απαντώντας στην ανάρτηση του συμπρωταγωνιστή της, η Parker έγραψε “Ευχαριστώ αγαπημένε Chris, δεν είμαι έτοιμη ακόμα”.

Διάβασε ακόμη – Πέθανε ο ηθοποιός Willie Garson του “Sex and the City”

Εκτός από τον Noth, και η Kristin Davis έκανε μια ανάρτηση-αφιέρωμα στον συμπρωταγωνιστή της γράφοντας πως “ήταν εξυπνότερος και πιο αστείος από ό,τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί. Είμαστε χαμένοι χωρίς αυτόν” ενώ πρόσθεσε πως είχε επιδείξει “μια δέσμευση χωρίς φόβο στο να είναι single πατέρας” εξηγώντας ότι τίποτα δεν του έδινε μεγαλύτερη χαρά από τον γιο του Nathen.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@vero_mclean

Διάβασε ακόμη