Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Sarah Jessica Parker: 6 βιβλία που της άλλαξαν τη ζωή

Η πρωταγωνίστρια του “And Just Like That” έχει πλέον τον δικό της εκδοτικό οίκο και σου προτείνει τους τίτλους που την ενέπνευσαν.

Της Νικόλ Ζένιου

Το όνομα της Sarah Jessica Parker μπορεί να έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη μόδα χάρη στο τηλεοπτικό της alter ego, Ωστόσο, η τηλεοπτική Carrie Bradshaw, από την αγαπημένη σειρά “Sex and the City”, η Sarah Jessica Parker, εκτός από τη μόδα και τα designer παπούτσια έχει και ένα  πραγματικό πάθος για τα βιβλία.

Διάβασε ακόμη – Book of the month: To αγαπημένο βιβλίο της Kaia Gerber

Διάβασε ακόμη – Book Club: Tα αγαπημένα βιβλία της ηθοποιού Natalie Portman

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει στη Νέα Υόρκη να διαβάζει το βιβλίο της, ενώ στο παρελθόν είχε το δικό της book club. Πριν από μερικούς μήνες ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον εκδοτικό οίκο Zando, ιδρύοντας το brand, SJP Lit, μέσα από το οποίο η ηθοποιός βρίσκει ιστορίες που τη συγκινούν, βιβλία που πιστεύει πως θα μιλήσουν στην καρδιά των αναγνωστών και τις προτείνει στο κοινό της μέσω από εκδόσεις που θα λανσάρει. Πρόκειται για ένα “Imprint” αφιερωμένο στην έκδοση βιβλίων.

 Όπως είχε δηλώσει: “Δεν κρύβω την αφοσίωσή μου στα βιβλία, τον απαραίτητο ρόλο που παίζουν στη ζωή μου και τον απεριόριστο θαυμασμό που έχω για τους συγγραφείς”. Aυτή την εβδομάδα λοιπόν μοιράστηκε έξι τίτλους που προτείνει στο κοινό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram λίγο πριν την έκδοση τους με τη νέα χρονιά.

“Εν όψει της κυκλοφορίας του “αποτυπώματός” μου τον επόμενο χρόνο, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικές επιλογές από τη βιβλιοθήκη μου για να σας δώσω μια αίσθηση των συναρπαστικών ιστοριών που έχω αγαπήσει και που σκοπεύουμε να δημοσιεύσουμε στο SJP Lit. Αυτά είναι μερικά βιβλία που ήταν σημαντικά για μένα, που με άλλαξαν και τα σκέφτομαι πάντα όταν κάποιος μου ζητά να του προτείνω ένα βιβλίο.”

Ακολουθούν οι επιλογές της σε βιβλία που της άλλαξαν τη ζωή:

Διάβασε ακόμη