Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Ryan Gosling: Η αποκάλυψη για την πατρότητα και για την Eva Mendes

Ο ηθοποιός δεν συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική τους ζωή.

Ο Ryan Gosling αυτή την περίοδο βρίσκεται στην επικαιρότητα χάρη στη συμμετοχή του στην ταινία “Barbie”, με αποτέλεσμα να έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από εμφανίσεις και συνεντεύξεις. Σε μια από αυτές, ο διάσημος ηθοποιός αναφέρθηκε στην οικογενειακή ζωή του με την Eva Mendes, ενώ αποκάλυψε το πότε κατάλαβε πως ήθελε να κάνει παιδιά με την αγαπημένη του.

Διάβασε ακόμη – Eva Mendes: Αποκάλυψε γιατί αποφεύγει τις κοινές εμφανίσεις με τον Ryan Gosling

Μιλώντας στο καλοκαιρινό τεύχος του GQ ο Gosling δήλωσε πως “δεν σκεφτόμουν για παιδιά πριν τη γνωρίσω, όμως ύστερα από τη συνάντησή μας με την Eva, συνειδητοποίησα πως δεν θα ήθελα να κάνω παιδιά χωρίς εκείνη”. Παράλληλα, δήλωσε πως ήταν σίγουρος πως ήθελε να αποκτήσει παιδιά μαζί της, όταν παρίσταναν την οικογένεια στην ταινία “The Place Beyond the Pines”, στην οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει. “Και υπήρχαν στιγμές στο The Place Beyond the Pines όπου παριστάναμε πως ήμασταν οικογένεια και δεν ήθελα πλέον να υποδύομαι. Συνειδητοποίησα πως θα ήταν μία ζωή που θα ήμουν πολύ τυχερός να έχω”, εξήγησε.

Από την άλλη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο διάλειμμα των 4 ετών που έκανε από την υποκριτική, ύστερα από τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Ειδικότερα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την 7χρονη Amada Lee και την 8χρονη Esmeralda Amada. “Ήθελα να περάσω όσο χρόνο μπορούσα μαζί τους”, δήλωσε ο σταρ. Το διάλειμμα αυτό ήταν μία καλή ευκαιρία να βάλει τα όριά του, υπογραμμίζοντας πως πλέον “το διαχειρίζομαι περισσότερο ως δουλειά και όχι σαν θεραπεία. Είναι μια δουλειά και νομίζω πως με έναν τρόπο μου επιτρέπει να είμαι καλύτερος σε αυτό γιατί υπάρχει λιγότερη παρεμβολή”.

Διάβασε ακόμη -Bikini Barbie: Η εμφάνιση της Margot Robbie στο Chanel Cruise σόου

Πριν από λίγο καιρό η Mendes είχε αποκαλύψει πως συνήθως τα παιδιά ταξιδεύουν μαζί τους όταν έχουν γυρίσματα στο εξωτερικό, όπου τους ακολουθεί ένας εκπαιδευτικός που τους βοηθάει με τα μαθήματα που δεν χάνουν. “Είμαστε τυχεροί να έχουμε κάποιον που ταξιδεύει μαζί μας που μπορεί να συνεχίσει την εκπαίδευσή τους σε αυτό το σημείο και αυτό που κάνουμε είναι ότι προσπαθούμε να ενσωματωθούμε στην πόλη που βρισκόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο”, είχε σημειώσει η ηθοποιός για την περίοδο που είχε περάσει η οικογένεια στην Αυστραλία.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @evamendes

Διάβασε ακόμη