Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Romeo Beckham – Mia Regan: Το πρώην ζευγάρι είναι ξανά μαζί

Ο ποδοσφαιριστής και το μοντέλο είχαν χωρίσει τον Φεβρουάριο.

Ο Romeo Beckham, ο μεσαίος γιος της Victoria και του David Beckham, επιβεβαίωσε με μια φωτογραφία στο Instagram ότι είναι ξανά μαζί με την σύντροφό του, τη fashionista Mia Regan.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μοιράστηκε μια φωτογραφία του στο Instagram από το πάρτι των 20ων γενεθλίων της Regan με την οποία είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια.

Διάβασε ακόμη – Victoria Beckham: Τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο front row στο show της και την συγκίνησαν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι είχε χωρίσει λόγω απόστασης καθώς το 20χρονο μοντέλο μένει στην Αγγλία ενώ ο Romeo έμενε στο Miami όπου αγωνιζόταν με την Inter Miami. Πρόσφατα, όμως, πήρε μεταγγραφή για την αγγλική Brentford και μένει πλέον στην έπαυλη των 31 εκατομμυρίων των Beckham στο Holland Park.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί σε βόλτα τους στο κεντρικό Λονδίνο ενώ την ημέρα μετά το πάρτι γενεθλίων της Mia τους φωτογράφισαν ξανά μαζί. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, πέρα από την απόσταση, φαίνεται ότι στην επανασύνδεση βοήθησε και η καλή σχέση που έχει το μοντέλο με την μητέρα του Romeo, Victoria. H Regan, άλλωστε, πριν λίγους μήνες συνεργάστηκε με τη Βρετανίδα σχεδιάστρια για τη συλλογή Mia Regan x Victoria Beckham, μια σειρά με vintage denim κομμάτια, με την Victoria να μοιράζεται στο Instagram της φωτογραφίες της.

Φωτογραφίες: CNA

Διάβασε ακόμη