Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Rock Curly: Το hairstyle που υιοθέτησε η Κριστίν Παναγή

Ο hairstylist, Χρίστος Αρτεμίου αναλύει το look που δημιούργησε.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Η Κριστίν Παναγή επέστρεψε στην Κύπρο και επισκέφθηκε τον κομμωτή της, Χρίστο Αρτεμίου ο οποίος της δημιούργησε ένα πολύ εντυπωσιακό hair look που σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Πρόκειται για ένα rock curly hairstyle, κατάλληλο για βραδινές εξόδους ενώ όπως όλα δείχνουν οι μπούκλες παραμένουν αγαπημένη τάση και το 2023.

Διάβασε ακόμη – Κριστίν Παναγή: Το ονειρικό στιγμιότυπο από το L.A. μαζί με τον γιο της

Η beauty editor της Madame Figaro επικοινώνησε με τον γνωστό hairstylist ο οποίος μας ανέφερε… Οι μπούκλες αποτελούν ένα από τα κορυφαία χτενίσματα στις προτιμήσεις των γυναικών, ενώ θεωρούνται ιδιαίτερα σαγηνευτικές και στα μάτια των ανδρών”.

Παράλληλα, τα wavy μαλλιά μπορούν να μεταμορφώσουν πλήρως την εμφάνιση της κάθε γυναίκας κάθε ώρα και στιγμή… “Μπορείς να προσαρμόσεις ένα χτένισμα με μπούκλες για οποιαδήποτε εμφάνιση ακόμη κι αν επιλέξει να τα αφήσει κάτω, να τα χτενίσει με μπούκλες ανάλαφρες, κυματιστές ή καλοσχηματισμένες, όλα αυτά τα looks θα κάνουν την κάθε γυναίκα να είναι ξεχωριστή και εκθαμβωτική”.

Διάβασε ακόμη – Κριστίν Παναγή: Το total Chanel κόκκινο σύνολό της στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Σε ότι αφορά το rock curly hairstyle που δημιούργησε στην Κριστίν Παναγή μας είπε: “Στην Κριστίν έδωσα ένα αποτέλεσμα λίγο πιο rock με κυματιστές αλλά και καλοσχηματισμένες μπούκλες και για αυτό τοποθέτησα και extensions για να δημιουργήσω περισσότερο όγκο αλλά και λίγο μήκος για να κάνει το αποτέλεσμα ακόμη πιο εντυπωσιακό”.

 

Διάβασε ακόμη