Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

RF: Η μη επεμβατική θεραπεία για σύσφιξη σε πρόσωπο και σώμα

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni εξηγεί όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για τη θεραπεία που διαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου και σώματος χωρίς νυστέρι και ενέσεις.

Οι RF αποτελούν ότι πιο εξελιγμένο και άνετο υπάρχει στον τομέα της μη επεμβατικής θεραπείας για τη σύσφιξη και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και ενέσεις.

Είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου. Οι ιστοί του προσώπου τεντώνουν όπως συμβαίνει με το χειρουργικό lifting.

- Advertisement -

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με laser.

Διάβασε ακόμη – Γιατί οι συχνές περιποιήσεις προσώπου είναι σημαντικές για το δέρμα σου;

Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα, καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα.

- Advertisement -

Η διάρκεια κάθε συνεδρίας υπολογίζεται ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής από 10 έως 20 λεπτά παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ. Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση συνεχίζεται για 3 έως 4 μήνες από το τέλος της θεραπείας. Στόχος με την RF είναι η αύξηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών.

Διάβασε ακόμη – Απόκτησε ξεκούραστο και λαμπερό δέρμα με καθαρή βιταμίνη C

Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από την ραδιοσυχνότητα ο οργανισμός μπαίνει σε μία διαδικασία διόρθωσης των βλαβών του δέρματος.

Είναι μία μέθοδος ιδανική για:
Face & Body lifting
Επιδερμική Σύσφιξη
Εξάλειψη ρυτίδων
Εξάλειψη ουλών ακμής
Κυτταρική ανανέωση
Στοχευμένη καταστροφή λιποκυττάρων
Επιτάχυνση λεμφικής κυκλοφορίας
Θεραπεία ραβδώσεων

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram: @beautytouch_elenamilidoni, Facebook: Beauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη