Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Regé-Jean Page: Αποκαλύπτει ποια σκηνή στο Bridgerton τον δυσκόλεψε περισσότερο

Μάλλον δεν είναι αυτή που θα περίμενες.

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από τρεις εβδομάδες από τότε που το Bridgerton ανέβηκε στο Netflix, όμως ο ενθουσιασμός των φανατικών της σειράς δεν έχει μειωθεί. Έτσι -και εν αναμονή της δημιουργίας του δεύτερου κύκλου- οι πρωταγωνιστές φροντίζουν να μας τροφοδοτούν τακτικά με πληροφορίες από όσα συνέβησαν στο παρασκήνιο των γυρισμάτων, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μας για το Bridgerton. Πρόσφατα, ο “Δούκας του Hastings”, Regé-Jean Page μιλώντας στο Netflix Queue αποκάλυψε ποια ήταν η σκηνή που τον παίδεψε περισσότερο στα γυρίσματα -και όχι δεν ήταν κάποια από τις “καυτές” ερωτικές σκηνές.

“Δεν είναι πάντα τα ακραία πράγμα που έχουν τη μεγαλύτερη δυσκολία”, είπε. “Νομίζω ότι όλοι έχουμε ζήσει στιγμές  έντονα συναισθηματικές όπου πρέπει να διατηρήσουμε τον αυτοέλεγχο και την αυτοκυριαρχία μας. Οι πιο δύσκολες στιγμές είναι όταν κάθεσαι με κάποιον στο ίδιο τραπέζι και λέει κάτι για το οποίο δεν επιτρέπεται να εκραγείς, δεν γίνεται να ουρλιάξεις και πρέπει να το καταπιείς και να εκφράσεις αυτό που νιώθεις με μια κίνηση του φρυδιού ή με τον τρόπο που κόβεις τα μπιζέλια σου”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Regé-Jean Page Brasil (@regejeanbrasil)

“Υπάρχει μια σκηνή στο σπίτι των Bridgertons”, συνεχίζει ο Regé-Jean Page , “που φαινομενικά είναι πολύ ήρεμη και χαρούμενη. Τρώω για πρώτη φορά με την οικογένεια και δεν θέλω να βρίσκομαι εκεί, αλλά δεν μπορώ να το πω. Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα και παίζουν και αποδέχονται τον Simon στη ζεστή και γεμάτη αγάπη οικογένεια που ο ίδιος δεν είχε ποτέ. Κι αυτό δεν είναι κάτι που αναφέρεται στο σενάριο, κανείς δεν λέει κάτι γι’ αυτό. Όμως για εκείνον είναι πολύ σημαντικό. Το να γεμίσω αυτό το κενό ήταν το πιο δύσκολο αλλά και πιο ευχάριστο πράγμα που έκανα”.ή του Bridgerton τον δυσκόλεψε πιο πολύ.

Αν θέλεις να δεις ακριβώς πώς αξιοποίησε τα εκφραστικά του μέσα στη συγκεκριμένη σκηνή, βάλε να ξαναδείς το 7o επεισόδιο.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@regejeanbrasil

Διάβασε ακόμη