Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Ραμόνα Φίλιπ: Τα τρυφερά λόγια και οι φωτογραφίες με τον αδερφό της

Ξανά μαζί μετά από καιρό.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Αν και βρίσκεται μακριά από την οικογένεια της, εντούτοις η Ραμόνα Φίλιπ έχει καθημερινή επικοινωνία μαζί τους καθώς η σκέψη της βρίσκεται πάντοτε στη μητέρα της και στον αδερφό της που τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Μάλιστα τη μεγάλη της αγάπη προς όλα τα μέλη της οικογένεια της μας έδειξε και στο τελευταίο της ταξίδι στη Ρουμανία, που έκανε μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Χριστόφορο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Διάβασε ακόμη – Spring chic: Πώς να παραμείνεις κομψή με τζιν και hoodie, όπως η Ραμόνα Φίλιπ

Σε όλα τα βίντεο και φωτογραφίες που μοιράστηκε τότε μαζί μας, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένη και χαρούμενη που βρισκόταν στη γενέτειρα της μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, ανάμεσα σε αυτούς και ο αδερφός της, Nicolae τον οποίο μας είχε δείξει για πρώτη φορά.

Διάβασε ακόμη – Η Ραμόνα Φίλιπ φόρεσε την πιο εντυπωσιακή crystal mesh φούστα

Χθες, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τον υποδέχθηκε στο σπίτι της αφού ταξίδεψε από την Ρουμανία για να περάσει λίγες ημέρες μαζί με την αδερφή του.
Η Ραμόνα κρατώντας ένα μπουκέτο με λευκές τουλίπες πόζαρε μαζί του στο σαλόνι του σπιτιού της και μοιράστηκε αυτές τις εικόνες με τους followers της γράφοντας: “Eίναι αίμα μου και τον αγαπώ σαν να μην υπάρχει αύριο”.

Διάβασε ακόμη