Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Ψηφιακά θα γίνει το London Fashion Week

Η νέα εποχή της μόδας.

Η πανδημία, χωρίς αμφιβολία έχει επηρεάσει τα πάντα και έχει αλλάξει κάθε συνήθεια. Θύμα της και η Εβδομάδες Μόδας με αυτήν του Λονδίνου να πραγματοποιείται από τις 19-23 Φεβρουαρίου ψηφιακά και χωρίς κοινό.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας επιβεβαίωσε ότι “η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο θα διεξαχθεί ως ψηφιακή εκδήλωση. Όλες οι επιδείξεις και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κοινού”.

Οι διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, δήλωσαν ότι η απόφαση ελήφθη μετά την επαναφορά των περιοριστικών μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας διευκρίνισε ότι εξέτασε με την κυβέρνηση την κατάλληλη λύση για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον σκηνικό με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. Η προτεραιότητα του οργανισμού ήταν να βρει έναν τρόπο για τις επιχειρήσεις μόδας να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται με ασφαλή τρόπο, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς οδηγίες προστασίας από την Covid-19, οι σχεδιαστές της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου θα μπορέσουν να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφίσουν τις παρουσιάσεις των κολεξιόν τους, αλλά όλα θα πρέπει τώρα να γίνουν χωρίς προσκεκλημένους.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφίες: ΕΠΑ

Διάβασε ακόμη