Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Πριγκίπισσα Letizia: Οι νέες πληροφορίες για την εξωσυζυγική της σχέση

Όσα αναφέρει το βιβλίο του Jaime Peñafiel.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Jaime Peñafiel ισχυρίζεται στο βιβλίο: “Οι σιωπές της Letizia”, το οποίο κυκλοφόρησε στα τοπικά καταστήματα, ότι η βασίλισσα, αναζωπύρωσε το ειδύλλιο με τον εραστή της, Jamie del Burgo κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Νέα Υόρκη το 2011.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Letizia: Επισκέφθηκε την βασίλισσα Σοφία στο νοσοκομείο

Ο βετεράνος δημοσιογράφος γράφει (σύμφωνα με τη Daily Mail) ότι ο Felipe “γνώριζε ότι η Letizia τον απατούσε’, καθώς οι σωματοφύλακές της ήταν υποχρεωμένοι να αποκαλύπτουν πού βρισκόταν.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Felipe – Letizia: Οι τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες τους με αφορμή την 20η επέτειο γάμου τους

Ο Peñafiel αναφέρει ότι οι φρουροί ήταν παρόντες όταν η Letizia επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη με τον φερόμενο εραστή της, με τον οποίο έβγαινε για πρώτη φορά πριν γνωρίσει τον Felipe.

“Εκείνη την ημέρα συνοδευόταν από τους πιστούς συνοδούς της, οι οποίοι, χωρίς αμφιβολία, θα περνούσαν μια αναφορά στο Υπουργείο Εσωτερικών ή στο παλάτι της Zarzuela”, γράφει, σημειώνοντας ότι η είδηση άφησε τον Felipe “συντετριμμένο και κατεστραμμένο’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εραστής παντρεύτηκε αργότερα την αδελφή της Letizia.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι η Letizia τον συνάντησε σε ένα εστιατόριο το βράδυ πριν από τον εντυπωσιακό γάμο της το 2004 και του ζήτησε να μην την “αφήσει ποτέ’.

Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την 18χρονη Leonor και την 17χρονη Sofía.

Φωτογραφία: Instagram/ @royallove_spain

Διάβασε ακόμη