Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Πριγκίπισσα Leonor: Με blazer Zara σε πρόσφατη εμφάνιση

Η πριγκίπισσα της Ισπανίας με το must have item της σεζόν.

Τα blazers έχουν την στιλιστική δυνατότητα να εντάσσονται με αρμονία και να χαρίζουν στιλ σε κάθε εμφάνιση μας, τόσο casual όσο και formal ενώ είναι ιδανικά για να ολοκληρώσουν το σύνολο μας σε κάθε πιθανή περίσταση. Τα κλασικά και διαχρονικά σακάκια που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας μπορεί να μας φαίνεται πως ποτέ δεν είναι αρκετά. Και αυτό γιατί λόγω της πολυχρηστικότητας τους, της στιλιστικής άνεσης και φινέτσας που προσφέρουν, τα σακάκια προσφόρονται για τη δημιουργίας ποικιλίας από styling combos.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Mary: Look με τη φούστα που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο

Όσο διανύουμε τη μεταβατική περίοδο της άνοιξης επιθυμούμε να έχουμε ”εξοπλισμένη” τη συλλογή μας και με κομμάτια τα οποία θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε επίκαιρα και κομψά looks. Τα blazers τα οποία φοριούνται κατά την άνοιξη, αλλά μπορούν να βοηθήσουν και το στιλ της καλοκαιρινής περιόδου, χρειάζονται να έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έτσι ώστε να μην θεωρηθούν “στιλιστικό ατόπημα”. Ιδανικότερα όμως και για τις δύο εποχές, και εφόσον η θερμοκρασία το επιτρέπει, είναι εκείνα τα οποία είναι κατασκευασμένα από περισσότερο “ελαφριά” υφάσματα. Λινό, βαμβακερή ποπλίνα, ελαφρύ denim κ.ά είναι κάποιες από τις επιλογές μας για ένα blazer που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητες και των δύο εποχών. Κάτι ακόμα που είναι σημαντικό για να επιλέξουμε ένα blazer αυτή την περίοδο είναι το χρώμα το οποίο θα έχει.

Ανοιχτόχρωμες, έντονες αλλά και pastel αποχρώσεις είναι οι κύριες επιλογές μας όταν θέλουμε να διαλέξουμε ένα σακάκι για την εποχή της άνοιξης και του καλοκαιριού. Ένα ιδανικό look για αυτή την εποχή με ένα σακάκι που μπορούμε να φορέσουμε τόσο τώρα όσο και τις δροσερές βραδιές του καλοκαιριού, επέλεξε η πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας σε πρόσφατη εμφάνιση της.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle: Με τα σανδάλια που κάθε κομψή γυναίκα πρέπει να έχει

Συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα της Ισπανίας φόρεσε ένα total white look το οποίο αποτελούταν από λευκό παντελόνι και λευκό T-shirt. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με blazer από το Zara σε baby blue απόχρωση και λευκά sneakers.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη