Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Πριγκίπισσα Diana, Kate Middleton και Meghan Markle: Αυτά είναι τα αρώματα που φόρεσαν στο γάμο τους

Η κάθε μια επέλεξε ένα ξεχωριστό άρωμα για την πιο σημαντική μέρα της ζωής της.

Η επιλογή αρώματος για την ημέρα του γάμου σου είναι ένα σημαντικό deal. Κι αυτό γιατί, όπως γνωρίζουμε, τα αρώματα και οι μυρωδιές συνδέονται άρρηκτα με τη μνήμη και τα συναισθήματα που γεννιούνται σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Είναι επόμενο λοιπόν για μια νύφη να συνδέσει στο μυαλό της το άρωμα που φόρεσε στον γάμο της με τις αναμνήσεις και τα συναισθήματα εκείνης της μεγάλης μέρας, οπότε να επιστρέφει σε αυτήν κάθε φορά που μυρίζει το μαγικό εκείνο μπουκαλάκι.

Διάβασε ακόμη – 3+1 χτενίσματα που θα σε σώσουν τις βροχερές μέρες

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που πολλές γυναίκες, ακόμα και ορκισμένες σε ένα και μόνο άρωμα, αποφασίζουν να το αλλάξουν και να επιλέξουν μια ξεχωριστή ευωδιά μόνο για εκείνη τη μέρα – που θα τις συνοδεύει, όμως, σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους.

Φυσικά, οι royals δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση, με τις Lady D., Kate Middleton και Meghan Markle να διαλέγουν με πολλή προσοχή το άρωμά τους την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους. Κι όπως γίνεται για κάθε τι που φορούν οι γαλαζοαίματες, έτσι και με τα καλλυντικά ή αρώματα που προτιμούν μάς πιάνει μια άκρατη περιέργεια να μάθουμε ποιο brand και ποια μυρωδιά είναι η αγαπημένη τους.

Η Πριγκίπισσα Diana για παράδειγμα επέλεξε ένα ξεχωριστό floral άρωμα που απέδιδε τη λουλουδάτη μυρωδιά του σε 300 διαφορετικά αιθέρια έλαια λουλουδιών. Μάλιστα, σύμφωνα με την makeup artist της Lady D., Barbara Daly, η Πριγκίπισσα, ψέκασε λίγο παραπάνω άρωμα πάνω της προκαλώντας έναν μικρό λεκέ στο νυφικό της.

Το ιστορικό Quelques Fleurs Houbigant κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1912, αποτελώντας το ιδανικότερο άρωμα για μια Πριγκίπισσα του βεληνεκούς της.

Όσο για την Kate Middleton, είναι ευρέως γνωστό ότι η Δούκισσα είχε επιλέξει το διακριτικό άρωμα της γαρδένιας για τον γάμο της και πιο συγκεκριμένα το White Gardenia Petals από Illuminum London. Φυσικά, το ελαφρύ αυτό άρωμα ξεπούλησε το επόμενο λεπτό απ’ όταν μαθεύτηκε ότι ήταν το αγαπημένο της Middleton.

Τέλος, για τη Meghan Markle δημιουργήθηκε ένα bespoke άρωμα μόνο για εκείνη και συγκεκριμένα για την ημέρα του γάμου της, από τον οίκο Floris London, το μοναδικό Perfume House που δημιουργεί αρώματα για τη βασιλική οικογένεια. To Bergamotto di Positano Eau de Parfum είχε νότες από περγαμόντο, άνθη πορτοκαλιάς, green tea και ginger σε έναν μεθυστικό συνδυασμό.

 

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη