Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Πριγκίπισσα Charlene: Μιλά πρώτη φορά για την κατάσταση της υγείας της και τις φήμες περί χωρισμού

Αποκαλεί τον πρίγκιπα Αλβέρτο ως τον προστάτη της ενώ δηλώνει… “είμαι ακόμη εύθραυστη”.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Η πριγκίπισσα του Μονακό μίλησε πρώτη φορά για τη μάχη που έδωσε σε ότι αφορά την υγεία της που διήρκεσε ένα χρόνο, παραδέχοντας ότι ήταν “μακρά, δύσκολη και τόσο επίπονη”.

Η πριγκίπισσα Charlene, η οποία βγήκε το βράδυ της Τρίτης με την 7χρονη κόρη της, πριγκίπισσα Gabriella σε εκδήλωση της Εβδομάδας Μόδας του Μόντε Κάρλο, είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι παραμένει “εύθραυστη” από την επιστροφή της στο Μονακό τον Μάρτιο μετά από τετράμηνη παραμονή σε ελβετική κλινική, όπου έλαβε θεραπεία για βαθιά συναισθηματική και σωματική εξάντληση.

Διάβασε ακόμη – Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό ύστερα από 6 μήνες στη Νότια Αφρική

“Όταν επέστρεψα στο Πριγκιπάτο, εστίασα όλη μου την ενέργεια στα παιδιά μου, στον σύζυγό μου και στην υγεία μου γιατί είναι η προτεραιότητά μου», είπε η πριγκίπισσα στο Monaco Matin.

“Η κατάσταση της υγείας μου είναι ακόμα εύθραυστη. Ο δρόμος ήταν μακρύς, δύσκολος και τόσο επίπονος. Σήμερα αισθάνομαι πιο ήρεμη”, συνέχισε.

Η Charlene αρρώστησε για πρώτη φορά ενώ βρισκόταν στη Νότια Αφρική τον Μάιο του 2021 για μια σύντομη 10ήμερη επίσκεψη στην πατρίδα της. Ωστόσο, οι επιπλοκές από μια προηγούμενη επέμβαση την καθήλωσαν για έξι μήνες. Μια σειρά από επώδυνες διορθωτικές επεμβάσεις και μια επακόλουθη υποτροπή καθυστέρησαν την επιστροφή της στο Μονακό μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Διάβασε ακόμη – H πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό

Στις αρχές Νοεμβρίου, η Charlene ξεκίνησε εθελοντικά για θεραπεία σε μια επαγγελματική εγκατάσταση. Η επιλογή μιας κλινικής έξω από το Μονακό, όπως είπε αποκλειστικά στο People εκείνη την εποχή ο σύζυγός της πρίγκιπας Αλβέρτος, ήταν η προσωπική της απόφαση που υποστηρίχθηκε από τα μέλη της οικογένειας.

Ενώ ο Άλμπερτ και τα παιδιά του ζευγαριού, η πριγκίπισσα Gabriella και ο πρίγκιπας Jacques επισκέφτηκαν την Charlene πολλές φορές, η παρατεταμένη απουσία της από το Μονακό έκανε την πριγκίπισσα να χάσει τη 10η επέτειο του γάμου της και έδωσε αφορμή για πολλές αναφορές σχετικά με ένα ρήγμα στον γάμο του ζευγαριού, καθώς και εικασίες σχετικά με την πραγματική φύση και τον βαθμό των ιατρικών της ζητημάτων. Το ζευγάρι διαψεύδει συνεχώς αυτές τις αναφορές.

Από την επιστροφή της τον Μάρτιο, νέες φήμες κυκλοφόρησαν γύρω από το ζευγάρι, με αναφορές να αναφέρουν ότι η Charlene σχεδιάζει να φύγει από το Μονακό και αγόρασε ένα σπίτι έξω από τη Γενεύη. Η πριγκίπισσα απηύθυνε ευθέως τις φήμες την Τρίτη, λέγοντας στους δημοσιογράφους: “Θέλετε να μιλήσουμε για φήμες διαζυγίου ή για το νέο μου σπίτι στην Ελβετία;”.

“Εξακολουθώ να θεωρώ λυπηρό που ορισμένα μέσα διακινούν τέτοιες φήμες για τη ζωή μου, τη σχέση μου”, είπε. “Όπως όλοι, είμαστε άνθρωποι και όπως όλοι οι άνθρωποι έχουμε συναισθήματα, αδυναμίες, μόνο η οικογένειά μας είναι εκτεθειμένη στα ΜΜΕ και αναμεταδίδεται η παραμικρή αδυναμία”.

Φωτογραφία: Instagram/ @hshprincesscharlene

Διάβασε ακόμη