Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Πριγκίπισσα Charlene: Επανασυνδέθηκε με την οικογένειά της μετά από τρεις μήνες

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα παιδιά της, ταξίδεψαν στην Νότιο Αφρική για να είναι μαζί της μετά την χειρουργική επέμβαση.

Της Ελένης Κόκκινου

Μετά από τρεις σχεδόν μήνες που είχε να δει τα παιδιά και τον σύζυγό της, η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό επανασυνδέθηκε μαζί τους και το μοιράστηκε με το κοινό της στα social media. Η πριγκίπισσα βρίσκεται εδώ και μήνες στην χώρα καταγωγής της αφού εμφάνισε μόλυνση στη μύτη και τα αυτιά μετά από μια επέμβαση που πραγματοποίησε.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από δύο εβδομάδες υποβλήθηκε σε εγχείρηση “υπό γενική αναισθησία” , αν και δεν έγινε σαφές εάν συνδέεται με την μόλυνση που είχε εμφανίσει.

Διάβασε ακόμη – Πριγκίπισσα Charlene: Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία της – Το μήνυμα του πρίγκιπα Αλβέρτου

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και τα εξάχρονα δίδυμα παιδιά τους, ο Jacques και η Gabriella, ταξίδεψαν μέχρι τη Νότιο Αφρική για να είναι κοντά στη Charlene όσο αναρρώνει, όπως ανακοίνωσε το παλάτι. Η πριγκίπισσα Charlene δημοσίευσε φωτογραφίες από την επανασύνδεση με τα παιδιά και τον σύζυγό της στο Instagram. “Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που έχω την οικογένειά μου πίσω μαζί μου. Η Gabriella αποφάσισε να κουρευτεί μόνη της. Συγνώμη Bella μου, προσπάθησα να το διορθώσω”, έγραψε

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Η πριγκίπισσα Charlene απουσιάζει για καιρό από το Μονακό και το παλάτι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν φήμες σχετικά με την κατάσταση του γάμου της.

Φωτογραφία: Instagram/@monacofamilypics

Διάβασε ακόμη