Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Πρίγκιπας William: “H Kate είναι πολύ καλή μαγείρισσα”

Όσα αποκάλυψε ο πρίγκιπας της Ουαλίας για τη μαγειρική της Kate αλλά και για τη δική του σπεσιαλιτέ.

Ο πρίγκιπας William βρέθηκε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση και μπήκε στην κουζίνα για να μαγειρέψει μαζί με εθελοντές και τους νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες.

Φορώντας μια μπλε ποδιά, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είπε στον chef Kevin Muhammad του ‘Together as One’ ότι τόσο εκείνος όσο και η Kate Middleton μαγειρεύουν: “Μαγειρεύω λίγο, αλλά όχι πολύ. Η Catherine είναι πολύ καλή βέβαια”, είπε για τις μαγειρικές ικανότητες της συζύγου του, ενώ πρόσθεσε πως “εγώ κάνω κακές μπριζόλες. Οι σάλτσες μου είναι στεγνές, πρέπει να εξασκηθώ σε αυτές”.

Διάβασε ακόμη – Ανοίγει ‘μπαρ χωρισμένων’ εμπνευσμένο από την Taylor Swift

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη τους για τη μαγειρική και το φαγητό αλλά και πως τους αρέσει να περνούν χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, στην κουζίνα.

Σε επίσκεψή της σε ένα δημοτικό σχολείο το 2019, η Middleton είχε αποκαλύψει τα αγαπημένα φαγητά της οικογένειας και των παιδιών στους εργαζόμενους με κάποιον να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πως “μας έλεγε πόσο τους αρέσει να μαγειρεύουν. Τα παιδιά φτιάχνουν μακαρόνια με σάλτσα τυριού. Ο ένας βάζει το αλεύρι, ο άλλος το γάλα και το βούτυρο. Φτιάχνουν και σαλάτες και άλλα πράγματα. Το φαγητό είναι σημαντικό για εκείνη και καταλαβαίνει τη σύνδεση ανάμεσα στην σωματική και τη ψυχική υγεία”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: instagram/ @justjared

Διάβασε ακόμη